fbpx

Carlos Fortes: „La pauză mi-am cerut scuze”

Amintiri de la Gaz Metan: Fortes a explicat cum a ajuns să se contreze cu Alex Mitriță, dar a vorbit și despre concurența din atacul Universității Craiova!

În turul campionatului regulat, alb-albaștrii au plecat înfrânți de la Mediaș, scor 3-2. Atunci, Mitriță șă Fortes au avut un conflict verbal, care era foarte aproape să devină și fizic. Noul atacant din Bănie a lămurit situația cu zâmbetul pe buze și s-a arătat dispus să lupte pentru un loc în primul 11 al trupei din Bănie.

Nu am avut un conflict cu Mitriță. M-am dus la el și i-am spus că Pleșca știe unde va trage și că va rata. La pauză mi-am cerut scuze. Am încerca să pun presiune. M-am dus către camera de filmat când am dat gol. Mie îmi place să joc cu suporteri pătimași. Cred că suntem patru atacanți. Fiecare vrea să ajute echipa. Eu nu am venit ca să creez discuțiile referitoare la cine e mai bun. Toți trebuie să înscriem și să ajutăm echipa să câștige. Din Portugalia țin cu Braga, pentru că am jucat acolo. Eu și Koljic suntem același tip de jucători. Suntem aici să ajutăm echipa. Dacă el va juca și eu nu, va fi bine pentru el, pentru că trebuie să fie în formă maximă pentru nu a-și peirde locul. Dacp voi juca eu, aceeași situație”, a spus portughezeul.

Camora a pus o vorbă bună pentru U Craiova!

Căpitanul celor de la CFR Cluj, conațional cu Fortes, i-a spus atacantului că sub comanda lui Mangia va avea viață bună. Profesionalismul clubului din Bănie devine un factor important atunci când fotbaliștii decid că vor să îmbrace tricoul alb-albastru.

Este adevărat, Camora m-a sfătuit să vin la Craiova, dar ultima decizie a fost a mea. Eu am hotărât, nu altă persoană. L-am întrebat pentru că este de mai mult timp în România”, a declarat Carlos Fortes.

Foto: ucv1948.ro
Citește și: Mangia: „A fost necesar să spun că va fi în lot”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0