Fost fotbalist român şi-a pus la dispoziţie hotelul ca centru de carantină

Hotelul Zytto, construit la intrarea în municipiul Slatina, care-i aparţine fostului fotbalist Răzvan Raţ, este din această săptămână spaţiu de carantinare în lupta împotriva noului coronavirus.

Hotelul, pus la dispoziţia DSP Olt are deja 27 persoane, sosite, cele mai multe, din Franţa.

Ultimul val de carantinaţi a venit chiar miercuri-noaptea, 25 martie, clienţii fiind deosebit de încântaţi auzind unde urmează să-şi petreacă următorele 14 zile.

Tatăl fostului fotbalist Răzvan Raţ, care se ocupă de administrarea afacerii, a declarat pentru Adevărul că autorităţile nu i-au impus să pună la dispoziţie hotelul, deşi este conştient că se va ajunge şi la astfel de situaţii.

„Răzvan şi-a dat acordul, pur şi simplu a dorit să întindă o mână acestor oameni, care au stat, din câte spun, în carantină şi acolo. Vorbim cu ei prin uşă, nu avem contact direct. Angajaţii noştri au echipamente de protecţie, gunoiul este preluat de către o firmă specializată, îl colectăm separat, firma vine de două ori pe săptămână“, a declarat Ion Raţ.

Hotelul are 23 camere, în total 50 locuri disponibile. Într-un apartament sunt cazaţi deja şase membri ai aceleiaşi familii. Temerile patronului sunt legate acum de data la care ar putea fi decontate cheltuielile. „Sper să ne plătească la timp!“, a mai spus Raţ.

In 3 minute poți să citești și: VIDEO! Pandemia la români: mici și icoane!

 Distanțare fizică și testare, cele două acțiuni care ne pot feri de un dezastru umanitar!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0