1.4 C
Craiova
marți, ianuarie 18, 2022

Tânăr, dat în judecată pentru că nu a șters pozele cu fosta iubită!

Viața bate filmul! Cum au ajuns doi foști amorezi să pornească un proces în instanță de la niște fotografii

Situație demnă de o telenovelă, în Sibiu! O fostă iubită și-a dat în judecată partenerul de care s-a despărțit pentru că a păstrat pozele cu ea. Tot scandalul a început în toamna lui 2020 când fostul iubit nu a vrut să șteargă fotografiile pe care el le postase cu tânăra pe Facebook pe vremea când cei doi erau într-o relație, informează Turnul Sfatului, citat de Libertatea. Bărbatul a dat vina pe actualul partener al femeii pentru decizia ei de a-l da în judecată.

Fostă iubită susține că „au fost făcute fără acordul ei”

Bărbatul, un cunoscut interpret de muzică populară din Sibiu și femeia au fost împreună câteva luni, în urmă cu mai bine de cinci ani. Pozele cu pricina au fost făcute şi postate pe reţeaua de socializare în 2015, pe vremea când cei doi formau un cuplu, realizate în concediu prin alte țări, la cumpărături sau la diferite petreceri. Tânăra a invocat dreptul la propria imagine în fața instanței și l-a acuzat pe fostul iubit de rea-credință, deoarece acesta – deși ”notificat” – a refuzat ”sfidător” să șteargă fotografiile cu cei doi. De asemenea, tânăra a reclamat că pozele au fost făcute fără acordul ei și că bărbatul ”a utilizat aceste fotografii în scop personal aducând reclamantei un prejudiciu constând în denigrarea sa în fața actualului partener și a anturajului său prin crearea aparenței că ar exista și în prezent o relație de cuplu între părți”, scrie în motivarea hotărârii Judecătoriei Sibiu, consultată de Turnul Sfatului.

Fostul iubit a susținut în instanță că fotografiile au fost realizate în 2015 și postate pe Facebook tot atunci cu acordul femeii, însă tânăra și-a șters între timp contul de Facebook și nu mai apar comentariile făcute de ea la acele fotografii. De asemenea, tânărul a mai spus că fotografiile au fost făcute în locuri publice, niciuna dintre ele nu este într-un cadru intim, în fotografii fiind surprinse și alte persoane.

În primavara lui 2021, procesul s-a încheiat, iar instanţa nu i-a dat dreptate femeii. Judecătorii şi-au motivat decizia prin faptul că fotografiile nu sunt unele de natură să afecteze în vreun fel imaginea tinerei în societate, iar din punct de vedere juridic, chiar dacă ar fi fost vorba de un prejudiciu de imagine, fapta se prescrie în termenul general de trei ani. Instanța a mai obligat-o pe tânără și la plata cheltuielilor de judecată în valoare de 1.000 de lei. Decizia a rămas definitivă.

Un bunic și-a legat nepotul cu lanțul de peretele camerei unde dormea!

Viorel Lis s-a infectat cu Covid! Declarații din spital: „Sunt terminat”

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles