16.2 C
Craiova
duminică, mai 19, 2024

FOTO! Fosta lui Adrian Cristea a rupt inima străinilor! În ce ipostaze s-a fotografiat

Fosta lui Adrian Cristea și-ar fi găsit deja pe altcineva! Cu ce se ocupă tânăra: „Nu a fost un vis din copilărie”

La vârsta de 39 de ani, Adrian Cristea a avut o relație scurtă cu Andreea Roșca, o avocată tânără din Cluj-Napoca. Fosta parteneră a „Prințului” a captat atenția italienilor cu aparițiile sale îndrăznețe.

Șase luni a durat povestea de dragoste dintre Adrian Cristea și tânăra avocată din Cluj-Napoca. Andreea Roșca nu a suferit prea mult după despărțirea de fostul fotbalist, ba chiar s-a distrat de minune în ultima perioadă. 

Fosta lui Adrian Cristea și-ar fi găsit deja pe altcineva

Blondina a călătorit mult în ultimele săptămâni și a întors privirile oriunde și-a făcut apariția. În vacanța din Italia s-a răsfățat în locuri de lux și a profitat din plin de toate momentele petrecute acolo. 

Dacă ar fi să ne luăm după imaginile publicate pe Instagram de Andreea Roșca, ea și-ar fi găsit deja pe altcineva după despărțirea de Adrian Cristea. Avocata din Cluj-Napoca s-a filmat într-o mașină, iar la volan se afla un bărbat misterios. Ea nu a vrut să arate cine a însoțit-o în vacanța din Amalfi, astfel că a păstrat un mister pentru cei care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Care au fost motivele rupturii dintre cei doi

Iubirea lor nu a durat însă prea mult, Andreea Roșca a confirmat că ea și Adrian Cristea s-au despărțit. Jurista a șters chiar și pozele cu fostul fotbalist de pe Instagram. 

Trei jucători, trimiși în tribună de Edi Iordănescu

„Da, nu mai suntem împreună. Au fost chestiuni personale”, a spus Andreea Roșca pentru digisport.ro, despre despărțire și motivele care au dus la separarea de Prințul Adrian Cristea.

Andreea Roșca a absolvit Facultatea de Drept „Dimitrie Cantemir” din Cluj-Napoca, în anul 2017.

„Pot afirma că hotărârea de a urma Facultatea de Drept nu a fost un vis din copilărie. În momentul în care am ales acest drum, îmi doream să îmi asigur un statut social mai aparte. Facultatea a fost o provocare, dar și un pas important cu multiple opțiuni care m-au ajutat să mă definesc că om”, povestea ea într-un interviu pentru cluj24.ro.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles