14.5 C
Craiova
duminică, aprilie 14, 2024

Fostul antrenor al Simonei Halep, mesaj tranșant în privința sportivei

Fostul antrenor al Simonei Halep a avut un mesaj de transmis după ce au fost exprimate mai multe critici

Simona Halep (32 de ani) a beneficiat de susținerea lui Darren Cahill (58 de ani), antrenorul său anterior, în meciul său din primul tur de la Miami Open.

Sportiva noastră campioană a suferit o înfrângere în primul ei meci de la revenirea în circuitul WTA, fiind învinsă de Paula Badosa cu scorul de 6-1, 4-6, 3-6. Durata meciului a fost de o oră și 58 de minute.

Fostul antrenor al Simonei Halep, mesaj tranșant

Simona Halep a revenit în circuit, însă unii sportivi nu au primit cu brațele deschise acest moment. Caroline Wozniacki a exprimat critici față de faptul că o sportivă care a fost prinsă dopată are acces atât de ușor la wild card-uri, conform Digi Sport.

România la EURO 2024, cotată drept cea mai slabă națională dintre cele 24 care vor fi

Opinia danezei vine în contextul în care multe publicații din Vest nu au prezentat corect cazul sportivei noastre. The Times a fost ultimul mare ziar care a scris, luni, 25 martie, despre faptul că „TAS a ignorat opinia specialiștilor în farmacologie sau, mai rău, nu a înțeles raporturile acestora„.

Darren Cahill, care contribuie acum la performanțele remarcabile ale lui Jannik Sinner, și-a exprimat din nou opinia cu privire la fosta sa elevă.

Felul în care The Times a abordat subiectul a stârnit iritarea antrenorului australian, cel care a fost alături de Simona Halep în întreaga această perioadă și care a contribuit la găsirea unui nou antrenor pentru ea, pe Carlos Martinez.

„ITIA risipește milioane de dolari din banii jucătorilor de tenis”

Acest subiect ne arată cât de necesară este o revizuire completă a ITIA. Este timul ca acuzațiile false și știrile de tip fake-news să înceteze. Organismele din tenis trebuie să se descurce mai bine, pentru că ITIA risipește milioane de dolari din banii jucătorilor de tenis„, a fost mesajul lui Darren Cahill, pe platforma X (fostă Twitter).

Sportivei noastre i-a fost oferit un wild card și pentru turneul de la Charleston, ce va începe la finalul acestei luni, însă a decis să refuze invitația.

„Charleston începe acum, foarte rapid, aşa că nu… o să rămân să mă antrenez în Bucureşti. O să încerc să îmi revin aici. Am discutat ceva (n.r. – despre participarea la turneele de la Stuttgart, Madrid şi Roma), dar încă nu s-a stabilit nimic. Îl aştept pe Carlos (n.r. Martinez), vreau să discut cu el înainte să iau o decizie”, a spus Simona Halep.

„Ca jucătoare de tenis mai am mult de muncit”

„Sunt încrezătoare în mine, ca persoană, dar ca jucătoare de tenis mai am mult de muncit. O să fie greu să mă întorc acolo unde îmi doresc eu. Dar, ca persoană sunt mult mai bine. Nu am mai simţit presiunea turneului, a fost doar plăcerea să mă întorc.

Nu mai contează ce voi face de acum încolo, o să joc de plăcere. Nu ştiu cât voi mai juca. Dar am câştigat ceea ce trebuia să câştig şi ce era corect să câştig, iar asta mi-a dat încredere ca om”, a mai spus Simona Halep.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles