fbpx

Suporterii aleg ce primează în Bănie! Fotbal sau Handbal!

Două meciuri, două sporturi diferite și două câștigătoare de Cupă! Alegerea este a suporterilor. Ce să fie, fotbal sau handbal?

Fotbal sau handbal. În această sâmbătă, la distanță de 30 de minute, două echipe ale Craiovei au de disputat meciuri în campionat. La ora 17:30, SCM Craiova primește vizita celor de la U Cluj, în etapa a V-a a Ligii Florilor. După o jumătate de oră de la startul meciului de handbal, U Craiova găzduiește partida cu Sibiu. Acum, rămâne de văzut ce o să aleagă craiovenii. Ziua și ora nu ar trebui să fie o problemă. Dar ce faci atunci când ai de ales între a urmări un meci în care evoluează câștigătoarele Cupei EHF și o partidă în care poți să îi vezi la treabă pe câștigătorii Cupei României la fotbal?

Situația din clasament nu este strălucită nici de o parte, nici de alta. SCM Craiova se clasează pe locul 8 în Liga Florilor, cu doar șase puncte acumulate după primele patru etape, iar U Craiova se află pe poziția a șaptea în Liga 1. Acum, nimeni nu are pretenția ca în Sala Polivalentă să meargă mai mulți oameni decât pe stadionul Ion Oblemenco, mai ales că nici în sezonul precedent, oltenii nu s-au înghesuit să meargă la meciurile handbalistelor din campionat.

Echipa de fotbal a abordat o tactică destul de interesantă, în ceea ce privește biletele. Oltenii le-au oferit suporterilor ocazia să-și asigure un loc la meciul cu FCSB, prin achiziționarea unui bilet la meciul cu Sibiu. Această abordare le oferă fotbaliștilor un avantaj. Opțiunea ca iubitorii de sport să meargă o repriză la handbal, iar apoi să se mute alături este destul de improbabilă.

Tu cum o să îți petreci seara de sâmbătă? Mergi la fotbal sau la handbal? Comentăm împreună pe Facebook!

Sursă foto: SCM Handbal Oficial

Citește și: Mangia: „Trebuie să avem atitudine pe teren!”


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0