-5.1 C
Craiova
duminică, ianuarie 23, 2022

FOTO: 1 Mai Shopping Center! Cartierul craiovean a devenit un imens Târg de Craciun!

După închiderea târgului, comercianții și-au luat catrafusele și le-au mutat în imediata vecinătate: pe trotuare și în fața scărilor de bloc.

Vânzătorii de haine, și nu numai, de la târgul din cartierul 1 Mai din Bănie au transformat trotuarele în locuri unde își agață blănurile, rochiile, bluzele și pantofii. Autoritățile locale ori nu văd, deși au tot apărut imagini pe paginile de socializare, ori nu vor să observe haosul și vulgaritatea de pe străzi. Cu toate acestea, vânzătorii își văd liniștiți de afaceri. În fiecare dimineață, spun oamenii din cartier, bișnițarii își expun marfa direct pe trotuare sau la intrarea în scările de bloc din apropierea târgului și „invită” clienții să cumpere haine, încălțăminte, genți. Seara vine comedia, dezastrul din urma lor e de nedescris. În tot acest timp, deși balamucul stăpânește străzile, polițiștii locali se fac nevăzuți.

Craiovenii care locuiesc în acea zonă sunt extrem de nemulțumiți, iar numeroasele plângeri pe care le-au făcut la poliție nu au dat nici măcar un rezultat. Pantofii, gentile, bșănurile și tigăile răsar în fiecare dimineață la aceeași oră. De partea cealaltă, comercianții de haine vechi susțin că aceasta este singura lor sursă de venit și că au fost nevoiți să iasă în stradă după ce târgul a fost închis. Rămâne de văzut în ce măsură va fi rezolvată această situație a unui „municipiu second-hand” și dacă autoritățile se vor mobiliza într-un final.

Sursa foto: Esti din Craiova daca… (Valeriu Bulacu)

Bătălia cu pandemia în Craiova: Electroputere Mall plin, Târgul de Crăciun gol!

Cel mai bun fundaș dreapta al Craiovei din ultimii 30 de ani!

VIDEO! Imagini horror la morga spitalului din Horezu: Morți aruncați pe jos printre gunoaie

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles