27.8 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

FOTO/ Alexandra Stan, încă o apariție fierbinte pe internet!

Fotografia a stat mai bine de 17 ore pe Instagram!

Alexandra Stan, în vârstă de 33 de ani, și-a obișnuit fanii cu aparițiile sale provocatoare. Blondina deține un corp de invidiat, iar din acest motiv se mândrește cu el ori de câte ori are ocazia. Ultima apariție fierbinte a avut loc pe Instagram.

Alexandra Stan se bucură de aprecierea comunității sale uriașe din mediul online. Pozele blondinei sunt apreciate într-un număr extrem de mare, mai ales când acestea o expun în ipostaze sexy. Artista este cunoscută pe lângă talentul său și pentru faptul că este o persoană lipăsită de inhibiții. 

Alexandra Stan a dezvăluit cum se îngrijește

Alexandra Stan are câteva secrete pentru un ten perfect, luminos și fără imperfecțiuni. Vedeta nu este adepta machiajului excesiv când nu are filmări și proiecte pentru că adoră să-și lase pielea să repire în voie.

Se hidratează foarte bine și mănâncă echilibrat. Fructele și legumele nu lipsesc din meniul cântăreței, care este de părere că frumusețea vine din interior. Blondina spune că operațiile estetice sunt pe ultimul plan în cazul său.

„Uneori mă simt foarte bine în pielea mea, alteori găsesc, ca orice femeie, tot felul de defecte. Încerc să mă hidratez foarte mult, să nu mă machiez mult, iar în ultimii ani am încercat să nu mă machiez atât de mult.

Machiatul îmbătrânește foarte mult. Folosesc make-up doar când am proiecte, filmări sau întâlniri importante, dar în 80% din timp nu mă machiez, nu folosesc nici măcar BB cream, folosesc crema cu SPF.

Alexandra Stan: „Frumusețea chiar vine și din interior”

Las pielea să respire, beau multa apă, și mâncatul este important, fructele și legumele nu trebuie să lipsească, pentru că ajută mult. Frumusețea chiar vine și din interior, dar trebuie să ne și îngrijim, pentru că nu putem să sfidam legea gravitației și vârstă. Există tot felul de tratamente și terapii care te ajută să-ți tii pielea tânără și nu cred că e nevoie să apelezi la operații estetice”, a declarat Alexandra Stan, conform spynews.ro.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles