fbpx

FOTO. Ancheta la caminul de batrani. Bolnava, muscata de sobolani

Politistii gorjeni au demarat o ancheta, dupa ce pe Facebook au fost publicate, mai multe fotografii cu o batrana internata la caminul de batrani din Suseni, muscata de sobolani

Bătrâna este în fază terminală a unei boli grave, fiind imobilizata la pat. A fost diagnosticată cu Parkinson şi spondilodiscartroză coloană dorso-lombară. Incidentul a avut loc în noaptea de luni spre marţi, la căminul de bătrâni din Suseni. Directorul complexului, Tiberiu Tătaru, initial, a spus că nu ştie nimic despre acest caz. Ulterior, a precizat că stie despre un „incident minor” , dar nu a făcut cercetari. „Este o bătrână de 80 de ani, imobilizată, care s-a lovit. A avut un episod de agitaţie şi s-a lovit de marginea patului. S-ar putea să fi şi căzut un pic, dar nu e de la şoareci sau şobolani. S-a lovit, probabil, de tăblia patului, de marginea patului, de ceva s-a lovit. E bandajată. A scris ofiţerul de serviciu, asistenta din tura de noapte a respectat procedura, a anunţat evenimentul. Îngrijită este. Avem un palier întreg unde avem două infirmiere. Nu pot să stea non stop în fiecare salon. Se închid uşile la saloane, dar intră din când în când, la o jumătate de oră, la o oră”, a declarat Tiberiu Tătaru, directorul Complexului de Asistenţă şi Îngrijire Suseni, potrivit Pandurul.

De altfel, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Gorj a demarat o anchetă în acest caz pentru a se afla imprejurimile in care a avut loc incidentul si cum au aparut ranile pe corpul batranei.

Sursa foto – Sabotorii Gorjului

 

Citeste si Atacatorul tinerei din Alba Iulia e un recidivist eliberat în baza legii din închisoare!

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0