1.2 C
Craiova
joi, februarie 22, 2024

FOTO! Care este cea mai mare dorință a lui Ruby: „Mă întristează foarte mult”

Ruby: „Este visul meu cel mai mare, îmi doresc mai mult decât orice să am…”

Ruby este o mare iubitoare de animale. Artista are o sensibilitate aparte pentru patrupede, iar acest lucru o face vulnerabilă. Pe lângă muzică, pasiunea ei cea mai de preț, Ruby mai are o slăbiciune, și anume animalele. Ea ar face orice să le vadă bine și în siguranță, tocmai de aceea are și planuri mari în ceea ce le privește.

Care este cea mai mare dorința a cântăreței!

Ruby salvează fiecare animal ce îi iese în cale pe la concerte și nu numai, drept urmare că are casa plină de patrupede. Tocmai de aceea, artista a mărturisit că cea mai mare dorință a ei este să aibă un loc mai spațios unde să țină animalele și să salveze cât mai multe.

”Aici, în casă, nu prea sunt boss-ul. Să știi că în casă animăluțele sunt șefele și mamaia este șefa. Este visul meu cel mai mare, îmi doresc mai mult decât orice să am un loc mai mare în care să pot să salvez toate animalele care îmi ies în cale în toate concertele. Mă întristează foarte mult neglijența oamenilor față de animale și față de natură”, a declarat Ruby pentru Ego.ro.

A găsit o pisicuță ce era accidentată

De asemenea, artista a mărturisit că în timpul filmărilor pentru emisiunea lui Nea Marin, a găsit o pisicuță ce era accidentată. Ruby a povestit că a dus muncă de lămurire cu Nea Marin până a trimis animalul la veterinar, iar acum pisicuța se află la București, la veterinar, și așteaptă să îi fie adusă acasă.

”Este o pisicuță pe care am luat-o în timpul filmărilor la Nea Marin, s-a aciuat în geamantanul meu, a dormit acolo. Am văzut că avea piciorul accidentat, umflat cât mâna mea. M-am supărat acolo pe Nea Marin până mi-a trimis-o la veterinar. Acum a ajuns, într-un final, la București. Este la veterinarii mei care îi fac revizia totală. O să o iau acasă. Este moldoveancă, a trecut și granița, e ceva. Nea Marin nu mai putea de nervi cu pisica mea. Am avut panică la un moment dat, credeam că mi-a luat-o din mașină și mi-a aruncat-o. Și eu nebună, e om bun Nea Marin. Îi place să mă necăjească, vede că mă afectează treaba asta cu animalele și pune sare pe rană”, a mai spus ea.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă

Latest Articles