FOTO! Ce sunt 10 ani pentru un club mare care se respectă!

Coperta programului de meci Universitatea Craiova – RB Leipzig a avut o apariție meteorică pe facebook. Postarea a fost scoasă rapid, iar programul, cel mai probabil, rebăgat la machetat, cu câteva ore înainte de startul jocului.

 

Pe prima pagină a programului de meci Universitatea Craiova – RB Leipzig e titlu cu litere de-o șchioapă: „Visăm, după 25 de ani!” L-am întors pe toate părțile: să fi visat la finala Cupei cu Brăila, dar ce mai căuta Cami în poză? Și care e legătura cu meciul de azi, contra lui Leipzig.

 

Să fie vorba de meciul cu Kaiserslautern? Puțin probabil, dat fiind că șefii staff-ului tehnic de acum l-au ironizat un pic pe Negoro, legenda Științei: „Sper să-l întâlnesc pe Negrilă înainte de meci, să-l ating…”. Totuși, poate chiar asta e, pentru că atunci când ai 70 de ani de istorie în spate, pe care i-ai trăit intens, câteodată, un deceniu ți se pare că zboară ca avionul cu reacție. Și, devenind septuagenar, mai uiți de el.

 

Ori clubul a uitat sau a tăiat 10 ani din istoria lui, ori o fi externalizat serviciul „program de meci” la o corporație din București, mai puțin familiarizată cu trecutul Științei.

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *