18.1 C
Craiova
vineri, iunie 14, 2024

FOTO! Cea mai populară polițistă de pe stadion și-a vopsit sânii în culorile echipei favorite

Cea mai populară polițistă de pe stadion a devenit virală: „Ești cea mai frumoasă persoană”

Alexa Narvaez, polițista considerată cea mai atrăgătoare din Columbia, a captat atenția publicului luna trecută în momentul în care a devenit virală. Aceasta sărbătorea un gol al echipei sale favorite, America de Cali (într-un meci cu Atletico Nacional, scor 4-1), în timp ce își îndeplinea responsabilitățile de asigurare a securității de pe marginea terenului.

Cea mai populară polițistă de pe stadion a pozat fără sutien

În cel mai recent videoclip postat pe rețelele de socializare, frumoasa columbiană a pozat fără sutien, acoperindu-și sânii cu vopsea în culorile echipei. „Bună dimineața, oamenii mei frumoși! A ieșit soarele”, a fost mesajul ei.

Gigi Becali: „Craiova lui Rotaru are mult de tras că să ne bată pe noi”

Polițista din Bogota a devenit un influencer cu o urmărire impresionantă de aproape două milioane de persoane pe Instagram. Pe rețelele sociale, conținutul ei include și imagini în care Alexa își pune în valoare silueta atrăgătoare.

„Ești cea mai frumoasă persoană pe care o urmăresc”

Fanii au fost extrem de încântați și i-au lăsat comentarii în care o laudă: „Ce frumoasă femeie, mă voi căsători cu tine”; „Te-am văzut în persoană, ești divină”; „Wow, ești cea mai frumoasă persoană pe care o urmăresc”.

Între timp, America de Cali s-a calificat în play-off, în prima ligă columbiană. Alexa Narvaez nu le-a purtat noroc favoriţilor! „Diavolii roșii” au pierdut toate cele trei meciuri și nu au reușit să se califice în finală.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles