FOTO. Crimă la metrou! O femeie împinge oamenii în fața șinelor!

Incident înfiorător la metrou! O femeie a ucis o fată de 25 de ani după ce a împins-o în fața trenului.

 

O femeie a încercat să omoare două tinere în această seară, la metrou. Prima tentativă a avut loc în stația Costin Georgian, dar victima doar s-a dezechilibrat și nu a picat sub șine. Cel de-al doilea incident, care a avut loc în stația de metrou Dristor 1, s-a încheiat tragic. Femeia a împins o față de 25 de ani în fața trenului, iar aceasta și-a pierdut viața.

 

Femeia care împinge călătorii în fața trenului nu a fost prinsă, deși au trecut patru ore de la incidente. Au fost făcute câteva capturi foto, care circulă pe rețelele de socializare.

 

Polițiștii fac apel la cetățeni să ajute la prinderea femeii de la metrou

În miez de noapte, Poliția Română a organizat o conferință de presă ad-hoc în care a cerut ajutorul cetățenilor pentru a o prinde pe agresoare. Iată mesajul organelor de ordine: „Poliţia Capitalei intervine, în toate staţiile de metrou, pentru protejarea persoanelor aflate în aceste locaţii şi pentru identificarea unei femei, bănuite de comiterea infracţiunii de omor. În această seară, în staţia de metrou Dristor 1, femeia în cauză ar fi împins o persoană, pe linia de metrou, care în urma impactului cu trenul, a decedat. Pentru a preîntâmpina vreun alt eveniment similar, conducerea Poliției Capitalei a dispus ca poliţiştii să patruleze în toate stațiile de metrou. Solicităm sprijin din partea tuturor persoanelor care pot oferi informaţii despre persoana din imaginea alaturată. Cei care o recunosc sunt rugaţi să apeleze de urgenţă prin 112 sau să se adreseze celui mai apropiat poliţist”.

Polițiștii au oferit și semnalmentele persoanei căutate: „E o femeie de 40-45 de ani, are 1,70 m, constituție slabă, ten deschis și pomeții obrajilor proeminenți. La momentul incidentului era îmbrăcată în jachetă scurtă, jeanși bleumarini largi și pe cap purta o eșarfă albastră care-i acoperea părul”.

Citeste si: A ucis doi copii! Cât costă în România două vieți!

Comentam pe Facebook

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *