10 C
Craiova
sâmbătă, martie 2, 2024

FOTO! Echipa din România care e susținută de o brigadă de fete!

O brigadă de fete s-a înființat special pentru a încuraja, la meciuri, echipa lor preferată din România!

Un grup de pasionate de fotbal din Arad, dedicate susținerii constante a fotbaliștilor echipei UTA, au creat o brigadă cunoscută sub numele de Red Ladies, sau „Doamnele roșii“, în conformitate cu culoarea caracteristică a clubului.

Dinamo este echipa din România care are brigadă de fete

În consecință, Aradul a devenit unicul județ din țară care se poate mândri cu o brigadă de fete care însoțește echipa la toate meciurile. Această brigadă de fete este cunoscută sub numele de Red Ladies UTA Arad și are ca lider pe Ramona Elena, o arădeancă cu un spirit dedicat, recunoscută pentru acțiunile caritabile pe care le desfășoară în sprijinul copiilor cu cancer. Ea este, de asemenea, o luptătoare care a înfruntat această boală și a învins-o, conform Adevărul.

Andrei Ivan, Alex Mitriță și Nicușor Bancu, sfătuiți să plece de la Craiova: „Sunt fotbaliști”

Brigada de fete, Red Ladies UTA Arad, și-a făcut debutul la meciul de weekend dintre UTA și Sepsi (2-1), aducând noroc echipei. Ramona Elena a pus bazele acestei brigăzi la sfârșitul anului 2023, iar ocazia revenirii echipei acasă a oferit suporterilor șansa de a le vedea pe fete în acțiune la stadion.

Ramona este nelipsită de la meciurile Bătrânei Doamne, iar fetele care fac parte din brigadă lucrează în diferite domenii de activitate, însă în zi de meci sunt acolo. 

„Știu că sunt multe fete UT-iste și le așteptăm să facă parte din acest grup”

De-a lungul anilor am fost prezentă la meciurile UTA în deplasări. Iar de aici mi-a venit ideea să îmi fac brigadă de fete și să fim alături de echipă și în deplasări, dar și acasă. Știu că sunt multe fete UT-iste și le așteptăm să facă parte din acest grup. Ne dorim să progresăm cât mai mult împreună pentru a duce spiritul UT-ist cât mai departe”, a declarat Ramona Elena.

Printre cele care fac parte din brigadă se numără și o mamă cu fiica ei (Nicoleta și Miriam). Care sunt nelipsite de la meciurile Bătrânei Doamne. Partidă de partidă, ele s-au aflat în peluză unde au cântat alături de băieții din galerie, iar la meciul cu Sepsi au cântat alături de fetele din brigadă.

„Precum Bătrâna Doamnă este unică în țară, așa suntem și noi Red Ladies”, mai spune Ramona. Echipa Bătrânei Doamne are una dintre cele mai bune galerii din țară, care fac spectacol în tribune.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă

Latest Articles