-5.1 C
Craiova
duminică, ianuarie 23, 2022

FOTO! Emoții mari pentru o gorjeancă: Se mută în casa nouă construită de voluntari!

Bunica care a cerut o folie pentru a pune pe casa în care ploua se va bucura de acum de un cămin cald și primitor!

Bătrânica cu handicap locomotor din comuna Schela, judeţul Gorj, care a cerut o folie pentru a pune pe casa în care ploua, s-a mutat de ieri în casă nouă. Locuinţa a fost construită de voluntari. ,,Este Anica,din Gornacel jud.Gorj. Azi ,10.01.2021 ,cu lacrimi în ochi și profund emoționată,a pășit în noua căsuța. Aici era cald și mulți oameni care au ajutat-o ii erau alaturi. Preotul din sat a sfințit căsuța. Din suflet le multumeste ,dl.Primar,lui Narcisa,Veronica, Dana, Gicuța și tuturor celor care au contribuit la construcție. Va asigur ca toate donațiile,pachetele cu alimente,haine ,au ajuns în totalitate la Anica.Va multumeste,Dzeu sa va binecuvîntare pe toti.Doamne ajută”, a scris Elena Rebedea, vecina bătrânei care a prezentat povestea acesteia.

Anica Feraru, care se deplasează cu mare greutate, trăia într-o casă dărăpănată şi insalubră. Cu puţin timp înainte de alegerile locale, bătrâna i-a cerut unei vecine o folie pentru a pune pe acoperişul căsuţei în care trăieşte din cauză că plouă în interior. Povestea a fost relatată pe Facebook, iar comunitatea şi oameni de bine s-au mobilizat şi au reuşit să construiască o casă nouă.

VIDEO: Accident cumplit în Zamfirești! Un om a murit!

FOTO! Final tragic pentru un hoț în Craiova: s-a oprit cu mașina fix într-o casă!

Cel mai bun antrenor al Craiovei din ultimii 30 de ani!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles