FOTO! Fanii U Craiova, asmuțiți contra lui Duckadam!

După eșecul din Supercupă, suporterii Craiovei vor fi numărați ușor la meciul cu Iașiul!

 

Craiova începe campionatul luni, contra lui Poli Iași. Dacă la Supercupă biletele scoase la vânzare erau epuizate cu 5 zile înainte de meci, la partida din prima etapă, fanii nu se înghesuie pe „Oblemenco”.

Pentru a mai aduce oameni la meci, clubul oltean s-a legat de o declarației a lui Helmuth Duckadam și a declanșat o campanie contra portarului de legendă al Stelei. Pe rețelele de socializare, U Craiova a publicat următoarea chemare pe stadion: Domnul Helmuth Duckadam este curios să vadă câți o să fim la meci. Haideți să-l salutăm din tribune la meciul cu FC Politehnica Iasi! Cu toate că nu ar trebui să fie treaba domniei sale, sperăm că știe să ne numere”.

O parte dintre suporterii alb-albaștri au declanșat o grămadă de invective la adresa goalkeeper-ului care a adus singura Cupă a Campionilor Europeni în România: „Duckadam este o rușine a României”. „Să își vadă de oile lui și să nu mai ducă grija noastră!”, sunt reacțiile suporterilor la postarea de pe pagina de facebook oficială a U Craiova.

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *