FOTO! Genoiu bântuie prin trecutul Științei și se întoarce cu știri trăznite!

Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, a încercat să obțină capital de imagine pe spatele Universității Craiova. Uite ce a ieșit!

 

Cel mai probabil, Mihail Genoiu e luat mai mult cu forța la meciurile de pe „Oblemenco”. Vine să intre în poză, să bifeze evenimentul. Pentru că Universitatea Craiova nu e chiar pasiunea lui. Reiese și dintr-o postare editată de 3 ori până să ajungă la forma finală.

Într-o primă fază, primarul a postat pe contul său de facebook: „Azi se împlinesc 44 de ani de la primul meci al Universității în campionat 0-0 la Ploiești”. Apoi a zis că dă mai bine cu virgulă și a editat postarea: „Azi se împlinesc 44 de ani de la primul meci al Universității în campionat, 0-0 la Ploiești”. Cu virgulă sau fără virgulă, Mihail Genoiu susține că primul meci al Universității Craiova a avut loc în 1974 și a fost 0-0 la Ploiești.

 

În cele din urmă, la o oră distanță, i s-a șoptit în casca de internaut că dă prost la matematică și a re-editat postarea: „Azi se împlinesc 44 de ani de la primul campionat câștigat de Universitatea, ultimul meci s-a terminat 0-0 la Ploiești”. Dom` primar, tocmai acel 0-0 de la Ploiești a adus titlul!

 

Cine l-a debusolat în halul acesta pe primarul nostru? O fi problema asta cu palmaresul! Că unii îl recunosc și îl cer doar până în 1991. Dar nici așa nu dă bine la calcule: 1991 minus 1948 sunt 43 de ani, plus cei 5 din perioada 2013-2018 – ajungem deja la 48, așa că nu au cum să se împlinească doar 44 de ani de la primul meci.

Negocierile finale pentru Pigliacelli! Ce ofertă a făcut Craiova!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *