26.2 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

FOTO! Ianis Hagi a dat lovitura vieții!

Ianis Hagi: „Cred că este cel mai frumos lucru de pe lume”

Ianis Hagi a cerut-o în căsătorie pe Elena Tănase. Cei doi formează un cuplu de mai mulți ani. Fotbalistul a depășit momentul de cumpănă al carierei, accidentarea la genunchi care l-a ținut departe de gazon aproape un an. Mijlocașul lui Rangers și-a recăpătat și locul în prima reprezentativă a României, iar lucrurile merg perfect și în viața personală.

Ianis a făcut marele pas și a cerut-o în căsătorie pe Elena Tănase. Totul s-a întâmplat la Paris, în orașul iubirii, cu Turnul Eiffel în fundal, potrivit Playsport. Fiul „Regelui” a pregătit cu mare atenție momentul. Și-a dus iubita într-un loc în care pregătise un aranjament de flori albe cu lumânări și cu petale de trandafiri pe jos.

Elena nu se aștepta ca Ianis să facă acest gest și a rămas șocată când l-a văzut în genunchi și cu inelul pregătit. Răspunsul a fost însă unul direct: DA! Deși formează un cuplu de mult timp, cei doi au postat primele imagini împreună abia în decembrie 2022.

România, ironizată de presa spaniolă după înfrângerea de la EURO U21

Cine este logodnica lui Ianis Hagi

Elena Tănase este fiica unui om de afaceri din Constanța. Provine dintr-o familie de aromâni, lucru care a întărit relația cu Gică Hagi. Conform unui interviu oferit de Ianis anul trecut, Elena face naveta cât de des poate pentru a se întâlni, fiind stabilită în continuare în România.

În februarie 2023, Ianis vorbea despre relație și despre faptul că încă nu făcuse marele pas, deși își dorește. 

„Îmi place să am relația privată, așa sunt în viața de zi cu zi. Relația noastră este atât de frumoasă încât ne bucurăm de ea, suntem foarte fericiți. Cred că este cel mai frumos lucru de pe lume să ai o familie. 

Îţi doreşti ca la un moment dat să ai familie, să te căsătoreşti, să ai copii, să ştii că toată familia depinde de tine. Cu siguranţă îmi voi dori în viitor o familie, dar o iau pas cu pas. Când vine momentul potrivit, știi asta”, declara fiul „Regelui”, la Pro Arena.

„Șansele noastre erau mici, dar important e că nu am cedat”

Ianis Hagi a fost titular în remiza scoasă de România în Elveția, scor 2-2, dar nu a impresionat. A primit nota 4 în Gazeta Sporturilor. Mijlocașul lui Rangers a găsit mai multe aspecte pozitive după disputa de la Lucerna. 

„Greu, dar am scos un punct. Ținând cont de situația din minutul 80, șansele noastre erau mici, dar important e că nu am cedat. Ăsta e mesajul după aceste două meciuri. Am știut să suferim, dar am reușit să întoarcem, indiferent de cum arăta meciul la pauză. Da, am crezut că putem puncta pe contraatac. 

Era greu să scoatem un egal, dar am schimbat tactic la pauză, am stat mai bine în teren, am stat mai sus și am obținut egalul după aceste două contraatacuri rapide”, spunea Ianis Hagi, după Elveția – România 2-2.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles