1.4 C
Craiova
marți, ianuarie 18, 2022

FOTO. Imagini incendiare cu Anamaria Prodan goală fac înconjurul internetului! Reacția sexy-impresarei: „O să plătească cumplit!”

Anamaria Prodan goala! Cine este bărbatul căruia impresara îi trimitea pozele incendiare? Chiar Anamaria Prodan a recunoscut.

Anamaria Prodan goala! Aseară au circulat pe internet poze cu Anamaria Prodan complet goală. Impresara s-a pozat singură, în fața oglinzii, în costumul Evei. Ea susține că niciodată, până acum, nu au existat imagini cu ea goală pe rețelele de socializare, și, mai mult decât atât, singura persoană care le-ar fi avut ar fi nimeni altul decât Laurențiu Reghecampf, soțul ei. Pentru spynews.ro, ea a povestit că respectivele fotografii le-a trimis acum ceva vreme soțului ei, după ce se întorsese de la sală. Ea nu îl consideră pe acesta vinovat pentru că pozele cu ea goală circulă pe internet, ci a dat de înțeles că actuala iubită a acestuia ar fi fost responsabilă de răspândurea imaginilor. VEZI POZELE AICI

Anamaria Prodan a mărturisit că nu s-a așteptat la o astfel de situație și că cine a publicat pozele cu ea dezbrăcată va plăti din punct de vedere legal. În plus, imaginile cu Anamaria Prodan goală ar fi fost publicate pe Internet de o persoană dintre apropiații soțului său. Anamaria Prodan a spus că niciodată în 49 de ani nu a întâmpinat o astfel de problemă și că nu au existat fotografii cu ea dezbrăcată pe rețelele de socializare și că, mai mult decât atât, singura persoană care era în posesia acestor imagini era nimeni altul decât soțul ei.

Anamaria Prodan goala! Pozele fac inconjurul internetului!

Sexy impresara a povestit că ea a trimis acele poze fostului său partener de viață, le-a trimis lui Laurențiu Reghecampf, într-o zi, după ce se întorsese de la sală. Mai mult decât atât, Anamaria Prodan a afirmat că nu îl consideră pe Laurențiu Reghecampf vinovat pentru acest incident. Așadar, Anamaria Prodan nu crede nici în ruptul capului că fostul ei partener de viață ar fi în stare sa facă publice imagini cu ea în ipostaze incendiare.

”Nici nu știu cum sa încep. În 49 de ani, nimeni nu și-a permis așa ceva! Nu au existat poze cu mine să circule pe site-uri. Aceste poze au fost trimise exclusiv pentru soțul meu, Laurențiu Reghecampf, după ce venisem de la sală. El era singurul care le deținea. Nu am să cred în viața asta că el este cel care le-a trimis, cum încearcă toți sa insinueze. Dumnezeu este mare și niciodată nu a permis să mi se întâmple ceva rău, de aceea cine le-a furat și le-a trimis o să plătească cumplit, legal”, a declarat pentru Spynews.ro Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan crede că amanta soțului ei, Corina Caciuc, a intrat în posesia imaginilor cu ea dezbrăcată, Corina Caciuc fiind persoana care le-a publicat și le-a dat mai departe, pentru ca ele să devină virale, peste tot. Impresara a declarat, că persoana care i-a dorit răul și care a trimis fotografiile peste tot o să plătească cu vârf și îndesat, iar Anamaria Prodan a făcut deja toate demersurile legale în acest sens.

”La această oră, toți știm cine le-a furat din telefonul soțului meu și știm o parte din cei ce le-au distribuit. Am vorbit cu avocații mei, am făcut toate demersurile față de cine le-a trimis la diferite adrese de mail și față de cei ce le-au distribuit pe grupuri”, a mai adăugat sexy impresara.

Mai mult decât atât, pentru a face haz de necaz, Anamaria Prodan a încheiat prin a spune că preferă să rămână optimistă, chiar și într-o astfel de situație și că este numărul unu atât la minte, cât și în ceea ce privește aspectul fizic: ”Am să iau partea bună a situației și anume că, pe lângă faptul că-s numărul 1 la minte, sunt numărul 1 și la aspect”, a concluzionat Anamaria Prodan.

Masacru pe străzile patriei! Trei tineri și un minor au murit

Povestea campionului ajuns să care moloz în Anglia pentru a-și salva mama de cancer

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles