-3.7 C
Craiova
joi, ianuarie 20, 2022

Foto! Îmbulzeală mare la Teatrul din Craiova! Sute de oameni au venit la Petrică Mițu Stoian

Colegii de breaslă au cântat alături de Ansamblul Maria Tănase și îl conduc pe cântăreț pe ultimul drum

Teatrul Național din Craiova a fost astăzi, 10 noiembrie, locul de întâlnire a sute de oameni care l-au îndrăgit pe Petrică Mîțu Stoian și au vrut să-și ia rămas bun de la interpretul de muzică populară, dar și să-l conducă pe ultimul drum.

Colegii săi de breaslă și-au luat și ei rămas bun de la artist prin cântec, fiind de asemenea prezenți. Tot acolo se află și Constantin Enceanu, unul dintre cei mai apropiați din lumea muzicii a regretatului Petrică Mîțu Stoian, dar și Niculina Stoican, cea care, de altfel, a și cântat alături de Ansamblul Maria Tănase.

Artistul a fost scos în mijlocul oamenilor iar un soborul de preoți ține o slujbă în fața Teatrului Național Marin Sorescu, urmând ca mai apoi trupul neînsuflețit să fie dus la Biserica Mântuleasa, notează Jurnalul Olteniei.

Petrică Mîțu Stoian a murit la vârsta de 61 de ani. Sâmbăta seara acesta a ajuns la terapie intensivă în stare extrem de gravă. Cântărețul începuse un tratament de recuperare post COVID la o clinică din Reșița, el acceptând să facă 15 ședințe de terapie cu oxigen hiperbaric. Despre acest procedeu, sora lui Petrică Mîțu Stoian era convinsă că nu era cel mai potrivit pentru artist, iar cauza decesului acestuia poate fi legată de aceste proceduri medicale.

Foto: Jurnalul Olteniei

Au sosit rezultatele autopsiei lui Petrică Mîțu Stoian! Ce i-au găsit legiștii în corp

O olteancă și-a ucis cumnatul cu un topor!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles