16.2 C
Craiova
joi, mai 23, 2024

FOTO! Mai multe filiale PSD susțin că Simona Halep a fost huiduită pe Arena Națională!

Variantă halucinantă pusă în scenă de aparatul de propagandă al PSD. Mai multe filiale ale partidului aflat la guvernare au postat un colaj prin care susțin că nu Gabriela Firea a fost huiduită pe stadionul din București, ci Simona Halep!

 

PSD Giurgiu, Tulcea, Constanța și Mehedinți au postat pe paginile de facebook acelașii colaj care conținea imagini cu Halep și cu trofeul de la Roland Garros. Pe acest colaj erau mai multe mesaje, între care: „Simona Halep a fost huiduită de 20.000 de fani pe Arena Națională”, susținându-se că la mitingul PSD a fost ovaționată de „sute de mii de români, în Piața Victoriei”.

 

Mai mult, ieri a circulat și un videoclip trucat, postat de pagina de facebook a PSD București, în care fluierăturile adresate Gabrielei Firea sunt suprapuse pe imaginea Simonei Halep. Trucajul e evident, iar filmulețul a primit report, astfel încât a dispărut de pe rețeaua de socializare.

 

Fost lider al PSD, Victor Ponta a dezvăluit pe pagina personală de facebook că ”aceste materiale mincinoase, manipulatoare si absolut mizerabile sunt gandite si postate direct de la Sediul Central din K10 de un personaj dubios adus de Liviu Dragnea de la Neamt ( numele lui este George Harabagiu”).

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles