16.2 C
Craiova
duminică, mai 19, 2024

FOTO! Mos Craciun a venit mai devreme și l-a adus pe Silviu Lung!

Colosul generației de aur a fotbalului craiovean, Silviu Lung, reintră în circuit! A fost instalat antrenor principal!

 

CSO Filiași, gruparea olteană de liga a treia, a reușit să-l convingă pe fostul portar al Craiovei Maxima să se ocupe de destinele sale. Silviu Lung este noul antrenor principal al Filiașiului.

 

Silviu Lung nu a mai fost principal la o echipă de aproape 20 de ani, atunci când a condus Minerul Motru. În ultimele decenii s-a ocupat de pregătirea portarilor. La Universitatea Craiova a făcut parte ca antrenor cu portarii din staff-urile lui Ovidiu Stângă, Gabi Balint și Sorin Cârțu. Ultima dată a antrenat portarii formației Concordia Chiajna, atât timp cât Emil Săndoi a manageriat echipa ilfoveană.

 

Silviu Lung, principal la CSO Filiași

 

Lung va fi ajutat de secundul Ionuț Stancu, fost jucător al Universității Craiova în anul promovării. Fostul goalkeeper al Craiovei Maxima susține că prietenia cu cei din conducerea Filiașiului l-a determinat să revină pe banca tehnică la nivelul ligii a treia.

„MOS CRACIUN a ajuns mai devreme la CSO FILIASI! Domnul SILVIU LUNG este noul antrenor al echipei noastre. Steaua CRAIOVEI MAXIMA a acceptat sa antreneze CSO Filiasi. Succes in tot ce veti face ! Sarbatori fericite tuturor!”, a anunțat primarul Costeluș Gheorghe Ilie pe facebook. 

Citeste si: Fotbalistii de la Universitatea Craiova s-au impuscat intre ei! 

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles