FOTO! N-a crescut un șarpe la sân, ci sub capota mașinii

Românul are o vorbă: am crescut un șarpe la sân. Un oltean s-a trezit cu el sub capota mașinii! Culmea, nu l-a crescut, că era deja mare. Mai exact, 1 m lungime!

Un bărbat din Drobeta Turnu Severin a descoperit un șarpe de 120 de centimetri sub capota mașinii. Acesta a chemat ajutor pentru a scoate reptila din compartimentul motorului. La fața locului, s-a deplasat un echipaj de pompieri care au reușit să pună mâna pe șarpe și să-l elibereze în mediul lui natural. Au fost solicitaţi joi dimineaţă să intervină pentru a scoate un şarpe de casă ce se afla într-un autoturism, parcat pe strada Topolniţei.
La solicitarea Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, un echipaj de pompieri din cadrul Detaşamentului Drobeta Turnu Severin a intervenit pentru îndepărtarea unui şarpe dintr-un autoturism parcat pe strada Topolniţei din municipiu. Pompierii au capturat reptila, un şarpe de casă, cu o lungime de circa 120 de centimetri, care se afla la compartimentul motor al autoturismului”, au transmis reprezentanţii ISU Mehedinţi.

 

Poveste incredibilă în Gorj. A căutat ajutor în spital, i s-a spus să sune la 112 https://bit.ly/2nTqaHj

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *