fbpx
7.8 C
Craiova
duminică, mai 9, 2021

FOTO! Nu e TimesNewRoman: vara, Consiliul Județean Mehedinți își ține ședințele la Mamaia!

Sătui de Dunăre, aleșii mehedințeni au plecat in corpora la Marea Neagră. Însă nu pot lăsa treburile județului nerezolvare, așa că au fost convocați la ridicat de mână tocmai la Mamaia.

- Advertisement -
- Advertisement -

 

Mehedințiul nu e unul dintre județele fruntașe ale țării. De altfel, a rămas în urmă cu mai bine de 30 de  ani comparativ cu alte părți din România, astfel încât probabil că acolo încă se mai vorbește de planuri cincinale, de depășirea producției la hectar etc. Județul care are drept capitală orașul Drobeta Turnu Severin, cu super-stadion, sală de sport și bazin olimpic, dar fără picior de sportiv, nu e lăsat de izbeliște, ci e condus de cineva.

 

În speță de Aladin Gigi Georgescu. Omul a frecat lampa și a scos la iveală o ședință de îndată.  Președintele administrației mehedințene, Aladin Georgescu, i-a convocat pe consilierii județeni la hotelul Caraiman din stațiunea constănțeană pentru a aproba participarea instituției la un proiect finanțat prin programul Interreg. Dispoziția de convocare a fost dată luni, 6 august, iar ședința a avut loc, conform documentului publicat pe site-ul CJ Mehedinți, marți, 7 august, de la ora 14. Este vorba despre proiectul „Sisteme și Politici de Management Inteligent al Deșeurilor”, finanțat prin programul Interreg, dar și fonduri proprii ale CJ Mehedinți.Pe ordinea de zi se află și un proiect de hotărâre pentru „aprobarea diminuării obiectivului proiectului „Reabilitarea Complexului Regiunii Porțile de Fier și valorificarea lui ca produs turistic” cu obiectivul de patrimoniu Piciorul Podul lui Traian”.

Opoziția se face că nu-l aude pe „rezistentul” care vrea să ucidă pe 10 august!

The following two tabs change content below.
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,196FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -
spot_img

Latest Articles