fbpx

FOTO! Dacă nu pune nimeni piedicuța: la Parcul Broscuta se taie panglicuța!

Primarul Genoiu e un pic liric: „la umbra pomilor pe aleile ce șerpuiesc printre ochiuri de apă” ! Ce le promite craiovenilor!

 

Mihail Genoiu, edilul șef al urbei, și-a suflecat mânecile și s-a apucat de treabă. Cu un scop précis: să le redea craiovenilor Parcul Broscuta. Iar după muncă și-a înfipt degetele în tastatură și a postat pe facebook pentru a-I anunța pe locuitori de ispravă.

 

Primăria Craiova continuă investițiile făcute în spațiile verzi începute în mandatul de primar al doamnei Lia Olguta Vasilescu.

Așa cum am promis, un nou parc va fi redat Craiovei: Parcul Hanul Doctorului sau Parcul Broscuta așa cum era el cunoscut în trecut.

Lucrările avansează: se lucrează la aleile pietonale, s-au montat stâlpi noi de iluminat, s-au plantat specii noi de arbori. În partea de sus, aproape de ștrand, am început deja să montăm mobilier specific parcurilor.

Vă promit că la final acest parc va deveni extrem de frumos și va fi o adevărată plăcere să te plimbi la umbra pomilor pe aleile ce șerpuiesc printre ochiuri de apă.

Și pentru că imaginile vorbesc de la sine vă las să admirați cum s-a transformat o zonă în care nu se intervenise deloc din anii ’70, a scris edilul șef.

Citeste si: Italieni liberi de contract avem! S-a deschis piața pentru Mangia!

BMC logoBuy me a coffee

Zahar la plic

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0