32.3 C
Craiova
joi, iunie 13, 2024

FOTO/ Ruby a ieșit dezbrăcată pe balcon!

Cântăreața face cum face și tot își pune fanii pe jar: „Când te vedem și noi pe OnlyFans”

Ruby este cunoscută pentru ieșirile și pozele sale extrem de îndrăznețe. Artista, în vârstă de 33 de ani, și-a uimit fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii cu ea de pe balcon mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată. „Când te vedem și noi pe OnlyFans”, „Ai scapat sapunul??”, „Să nu îngheți dragă Ruby…semnat Sănătatea”, „Ești o adevărată zeiță”, „Sexy rău”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Ruby locuiește într-un apartament de lux cu iubitul, bunica și o mulțime de animăluțe

După ani întregi de muncă și de căutări a locuinței perfecte, Ruby și-a achiziționat un apartament de lux. 200.000 de euro a scos din buzunar bruneta pentru un penthouse întins pe două etaje plus o terasă, în care locuiește alături de iubit, de bunica Gherghina și de animăluțele pe care le consideră familia ei.

Încă aproape 100.000 de euro au mai costat-o dotările făcute după placul ei, inclusiv cada de jacuzzi pe care muncitorii s-au chinuit să o aducă în casă și să o monteze.

Ruby are o relație de 10 ani cu dansatorul și coregraful Robert Adrian, însă de ceva vreme, cântăreața nu s-a mai afișat nici la evenimente, nici pe rețelele sociale cu el. Tocmai de aceea, admiratorii ei s-au grăbit să spună că cei doi s-au despărțit, dar iată că bruneta a infirmat aceste zvonuri. Mai mult, cuplul este în continuare unit și puternic, însă solista și dansatorul nu se grăbesc să ajungă la altar și nici să devină părinți.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles