fbpx
5.5 C
Craiova
vineri, decembrie 3, 2021

FOTO: Un afiș dur destinat românilor a fost pus într-un magazin din Londra!

O româncă reacționează: ,,vom atrage atenţia Comisiei pentru egalitate şi drepturile omului asupra practicilor dumneavoastră”

Un cunoscutul lanţ de hypermarketuri, Tesco, a afişat la unul din standuri un mesaj revoltător la adresa românilor, în limba română: „Avertisment pentru hoţii din magazine. Hoţii din magazine prinşi vor fi urmăriţi penal. Ofiţeri de poliţie îmbrăcaţi în civil acţionează în această zonă”.

Afișul i-a revoltat pe românii din Londra care sunt cinstiti și muncesc, printre ei se numără şi Iolanda Costide, un arhitect român cunoscut în Londra, care până în 1995 a condus Asociaţia Culturală a Românilor din Anglia. Românca a reacţionat dur la vederea afişului şi a trimis o scrisoare de protest conducerii magazinului.

„Nu este demn ca un lanţ care se prezintă ca progresist, în serviciul oamenilor, cum ar fi Tesco, să permită profilarea etnică în magazinele sale. Imaginea prezintă un avertisment, în limba română, împotriva hoţului. Trebuie să credem că toţi românii sunt hoţi, sau poate doar aceia care nu stăpânesc limba bardului şi au nevoie ca acest mesaj scandalos să fie explicat în limba română? Vă rog cu amabilitate să îndepărtaţi astfel de afişe din magazinele dvs., în caz contrar, vom atrage atenţia Comisiei pentru egalitate şi drepturile omului asupra practicilor dvs”, este mesajul româncei.

O femeie s-a trezit din morți exact când era pusă în sicriu!

Liviu Antal, soluție pentru atacul Craiovei: „Voi accepta, dacă va fi vorba să mă lupt pentru un trofeu”

VIDEO: Doi minori s-au filmat în timp ce incendiau un cățel!

Horoscop 23 noiembrie 2020: momentul ideal pentru un nou început

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles