25.6 C
Craiova
luni, iunie 24, 2024

FOTO! Un fotbalist de la Kosovo a făcut gesturi obscene către fanii României!

Tensiunile au atins cote alarmante și la finalul meciului dintre România și Kosovo!

Meciul dintre România și Kosovo a adus tensiuni atât în teren, cât și în afara lui. În timp ce ultrașii români au făcut ca meciul să fie suspendat aproape o oră, pe bancă s-au întâmplat alte lucruri. Unul dintre fotbaliștii kosovari a fost în centrul atenției.

Gesturi obscene la România – Kosovo

Partida a devenit extrem de tensionată și chiar întreruptă în minutul 18, când ultrașii „Uniți Sub Tricolor” au afișat bannerul „Kosovo e Serbia”. Oaspeții au răbufnit pe loc și au rămas la fel de nervoși și după fluierul final. 

Cel de-al doilea portar al kosovarilor, liber de contract după despărțirea de Empoli, nu s-a putut abține când se îndrepta către vestiare și, înainte să intre în tunel, a făcut gesturi obscene spre suporterii României.  Fostul coleg al lui Răzvan Marin și-a dus de mai multe ori mâna în zona intimă și apoi a arătat cu degetul către cei din tribune.

sursa foto: digisport.

Iordănescu, mândru de echipă

Edi Iordănescu s-a declarat încântat de jocul și de atitudinea elevilor săi. Ce-i drept, tricolorii au jucat bine în repriza a doua a meciului cu Kosovo, când adversarii erau deja în 10. Se pare că selecționerul se mulțumește și cu victoriile chinuite sau norocoase. El vrea neapărat să își treacă în CV calificarea și participarea la un turneu final.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles