fbpx

Fotografia care a înduioşat  întreaga lume! Nu s-a dezlipit de mama lui care era supusă unei intervenţii chirurgicale

O imagine cu un ursuleţ koala care îşi îmbrăţişează mama în timp ce luptă pentru supravieţuire pe un pat de spital a reuşit să-i emoţioneze nu doar pe medici, dar şi întreaga lume. 

Acum două săptămâni, Lizzie şi puiul ei, Phantom, au fost loviţi de o maşină în Australia. După accident au fost transferaţi la Australia Zoo Wildlife Hospital, potrivit weloveanimals.me. Puiul, în vârstă de şase luni, nu a fost rănit, însă mama sa a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, pentru că îi cedaseră plămânii.

În timpul operaţiei, puiul de koala nu s-a dezlipit de mama lui. Veterinarul şi-a dat seama că este mai bine ca cel două vietăţi să stea împreună şi să le ofere confortul necesar, deoarece separarea lor le-ar putea traumatiza şi ar deveni rapid anxioase, scrie gândul.info

Micuţul care nu s-a dezlipit de mamă, parcă îi spunea: „Nu te părăsesc, mamă! Rămân lângă tine! Luptă!”

Datorită medicilor şi căldurii îmbrăţişărilor oferite de pui, operaţia a decurs bine.

„Dragostea dintre o mamă şi puii ei este cea mai puternică putere de pe Pământ. Mamele animale sunt ataşate şi devotate celor mici, la fel cum sunt oamenii. Deci, indiferent de speciile din care fac parte, o mamă va fi întotdeauna mamă, gata să-i jertfească totul pentru bunăstarea descendenţilor ei”, scriu cei de la weloveanimals.me.

În 3 minute poți să citești și: Tragedie aviatică! Avion Boeing, prăbuşit după decolare. Toți pasagerii au murit

Începe coșmarul istoric pentru americani! Iranul a discutat 13 „scenarii ale răzbunării”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0