Ce poveste dramatică trăiește Mirel Radoi!

Fratele lui Mirel Radoi, hoț de carieră, s-a aruncat de la etajul patru! „E într-o stare critică!”, sunt primele informații de la medici.  

În această dimineață, Mihai Nicușor Radoi, 37 de ani, fratele lui Mirel Radoi, selecționerul U21 al României, a sărit de la etajul patru al blocului în care locuia în Drobeta Turnu Severin. Potrivit unor informații de la Poliție el se afla în proces de divorț, acesta fiind motivul care l-a determinat să recurgă la acest gest. Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili dacă a fost vorba de un accident ori de o tentativă de suicid.

Fratele lui Mirel Radoi a căzut de la etajul 4

„Este într-o stare critică. Are fracturi, are traumatisme multiple. Şi pe la coloana cervicală, şi pe la bazin, are pneumotorax, are o mulţime de leziuni şi deocamdată este în stare critică. Este la Terapie Intensivă,” a declarat Cristian Jianu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin, potrivit prosport.ro. Există posibilitatea ca fratele lui Mirel Radoi să fie transportat de urgență la București.

Aflat la Cheile Grădiștei, Mirel Radoi a plecat într-un suflet la Severin pentru a fi alături de fratele său mai mic. Mihai Radoi, deși pasionat de fotbal, a ales un alt drum în viață. El a fost arestat în trei țări diferite pentru furt. În 2014, Mihai Rădoi a fost condamnat la un an și șase luni de închisoare. Citeste si: Mangia a scăpat de serviciile lui Răzvan Popa!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0