16.2 C
Craiova
duminică, mai 19, 2024

Frații criminali din Craiovița Nouă și-au primit pedepsele

Cei doi frați din Craiovița Nouă și-au primit pedepsele pentru uciderea tânărului Ionuţ Antoni Fieraru, de 20 de ani! Judecătorii de la Tribunalul Dolj au pronunțat, joi, sentința celor doi frați, Gabriel Teodorescu şi Luigi Teodorescu!

Judecătorii de la Tribunalul Dolj au pronunțat, joi, sentința celor doi frați, Gabriel Teodorescu şi Luigi Teodorescu pentru uciderea tânărului Ionuț Antoni Fieraru în cartierul Craiovița Nouă. Unul dintre acuzați, a împiedicat victima să fugă, pe când celălalt, l-a înjunghiat cu cuțitul. Cei doi l-au abandonat pe tânăr în stradă  și au fugit de la fața locului. Polițiștii i-au găsit după 24 de ore. Au fost condamnați la 18 ani și 8 luni, respectiv 19 ani de închisoare cu executare. Sentința nu este definitivă, putând fi atacată cu apel la Curtea de Apel Craiova.

Crima din 2016, pedepsită abia acum

Crima a avut loc pe 6 decembrie 2016 , dimineața aproape de ora 2.00, în apropierea hypermarketului Kaufland, din Craiovița Nouă. Victima, un tânăr de 20 de ani, din Craiova. Potrivit Tribunalului Dolj, „marţi, 6 decembrie, în jurul orei 01.45, în timp ce se aflau pe bulevardul Tineretului din municipiul Craiova, în zona Poştei din Craioviţa Nouă, pe fondul unui conflict preexistent între Teodorescu Luigi (20 de ani) şi Fieraru Antoni-Ionuţ (20 de ani), Teodorescu Gabriel (23 de ani) l-a lovit pe acesta din urmă cu un cuţit în zona cervicală anterioară, cu consecinţa producerii unor leziuni traumatice care i-au produs decesul, fiind ajutat de fratele său care, prin agresiuni exercitate concomitent asupra victimei, a contribuit la menţinerea şi întărirea rezoluţiei infracţionale de suprimare a vieţii acesteia”.

Conform procurorilor, crima a avut la bază o serie de neînţelegeri care existau deja între victimă, Ionuţ Antoni Fieraru, şi Luigi Teodorescu, din cauza relaţiilor lor cu o fată. În momentul când s-au întâlnit pe stradă, Luigi s-a apucat la ceartă cu Fieraru, l-a lovit, şi l-a împiedicat să fugă în momentul când Gabriel a scos cuţitul: „inculpatul Teodorescu Luigi i-a redus acestuia posibilitatea de a se apăra şi de a-şi asigura scăparea, atunci când a încercat să se îndepărteze, întrucât a observat că inculpatul Teodorescu Gabriel era înarmat cu o armă albă (corp tăietor-înţepător)”, au mai precizat procurorii. Medicii legiști au stabilit că, Fieraru Antoni-Ionuţ a fost lovit cu corp tăietor -înţepător, în zona cervicală anterioară, fiindu-i provocate leziuni traumatice incompatibile cu viaţa.

După comiterea faptei, cei doi frati au fugit, însă politiștii i-au găsit dupa aproape 24 de ore. Au fost prezentaţi Tribunalului Dolj, care le-a emis mandate de arestare prentru 30 de zile. Judecătorii de la Tribunalul Dolj au pronunțat, joi, sentința celor doi frați, Gabriel Teodorescu şi Luigi Teodorescu, aceasta fiind de 18 ani si 8 luni de închisoare pentru Luigi și 19 ani pentru fratele său. În plus, cei doi trebuie să achite daune morale și materiale în valoare de peste 71.000 euro și câte 15.000 lei cheltuieli judiciare.

Bătrână, accidentată mortal 

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles