18.7 C
Craiova
joi, iunie 1, 2023

„Ce să facă? Să coboare 9 etaje să fumeze?”

Și fumătorii din spitale sunt doctori de treabă! Craiovenii le-au găsit scuza perfectă!

Un craiovean a surprins într-o fotografie cum doua femei îmbrăcate în uniformă medicală fumează direct în incinta Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova. Chiar dacă sunt semne „Fumatul Interzis”, aproape la fiecare etaj, găsești mucuri de țigări pe pervaz și bolnavi care fumează.

Fotografiile au trezit revoltă pe site-urile de socializare. Unii craioveni au acuzat acțiunile medicilor, dar au fost și voci care le-au luat apărarea, punând acțiunile personalului ce fumează pe holuri pe seama condițiilor pe care conducerea spitalului nu le oferă.

Managerul spitalului, Eugen Georgescu, nu a văzut cu ochi buni fotografiile apărute pe Facebook și are pretenția ca angajații spitalului să respecte regulile.

Este urât că se întâmplă așa ceva. Dacă ne dorim decență, trebuie ca personalul medical, în primul rând, să respecte regulile. Abia apoi le putem cere pacienților să facă același lucru”, a spus Eugen Georgescu pentru gds.ro.

Și fumătorii din spitale sunt doctori de treabă!

O parte a craiovenilor s-au arătat revoltați cu privire la imaginile apărute, chiar dacă mulți dintre ei știau deja că aceste lucruri se întâmplă. Pe de altă parte, unii oameni au reușit să găsească scuze pentru personalul ce fumează pe holuri. Majoritatea pun aceste gesturi pe seama distanței pe care doctorii trebuie să o parcurgă pentru a fuma.

Iată o parte a comentariilor pe care craiovenii le-au lansat pe Facebook!

Nicoleta Stog

Sursă foto: Ești din Craiova dacă

În 3 minute poți să citești și: Polițiștii, scoși la tablă de elevii din Goiești!

Năluca din Brădești! Le-a întors aparatul radar!

Loading RSS Feed
Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img
Loading RSS Feed

Latest Articles