Fun in Summer e pe sfârșite. Ne-am distrat și-am învățat la Biblioteca Județeană

Vara și vacanța sunt pe cale de a se termina. La fel și proiectul educativ Fun in Summer desfășurat la Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”, de care elevii de toate vârstele au profitat!

Fun in Summer, proiect educativ aflat la cea de-a doua ediție, a insemnat bucurie, recreere și implicare. Cele cinci activități de proiect, Movie Club, Arts and Crafts, English Club, Book Reading și Games Day, au ajutat cei 171 de participanți sa deprindă cunoștințe și îndemânări noi. Activitățile de învățare a limbii engleze s-au bucurat de cel mai mare success. . Cu o medie de aproape 90 de participanți, cluburile de engleză au devansat toate celelalte activități. Proiectul a mai însemnat și 81 de ateliere care au generat nu mai puțin de 1520 de vizite la bibliotecă.

Vara e pe sfârșite, la fel și proiectul educativ Fun in Summer

Cei mai mulți participanți au venit la toate atelierele din cursul săptămânii. Au fost bucuroși să comunice în limba engleză despre ei și despre orașul în care trăiesc, să își dezvolte îndemânarea confecționând diferite lucruri și jucării, să se joace împreună, reușind să relaționeze foarte bine, unii dintre ei reușind chiar să se împrietenească”, a declarat Carmen Tică, bibliotecar la American Corner. Că învățarea și perfecționarea limbii engleze au reprezentat principalul obiectiv de proiect o demonstrează și Mădălina Băileșteanu, bibliotecar în cadrul aceluiași compartiment. „Ne bucurăm că tinerii elevi au putut să învețe prin joc, să își petreacă timpul liber într-un mod constructiv, au învățat să lucreze în echipă, să învețe limba engleză, dar și să ia decizii cu ajutorul jocurilor. Sperăm că orele petrecute în bibliotecă le-au sădit aceea obișnuință de a veni și utiliza biblioteca cu toate serviciile sale pentru că biblioteca este un spațiu prietenos, care le aparține”, a arătat Mădălina Băileșteanu. 

Ne pregătim să încheiem o nouă ediție a proiectului Fun in Summer. Și în acest an, la fel ca în trecut, ne-am bucurat de implicarea neprecupețită a voluntarilor bibliotecii noastre. Le mulțumim pe această cale pentru că și-au petrecut cea mai mare parte a vacanței de vară la bibliotecă, în compania micilor cititori. Considerăm că ne-am atins obiectivele pe care ni le-am propus, cei aproape 200 de copii demonstrându-ne că lucrurile pe care le propunem au sens și sunt apreciate. În altă ordine de idei, le sugerăm tuturor participanților și, în egală măsură, celor care apelează la servicile noastre să rămână conectați la activitățile derulate sub egida American Corner. Oferta de acțiuni este extrem de bogată și se adresează tuturor categoriilor de public”, a declarat Lucian Dindirică, managerul Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”.

Proiectul a fost organizat și s-a desfășurat în cadrul compartimentul ui American Corner Craiova, înființat în aprilie 2006. Biblioteca Județeană a găzduit acest proiect din care tinerii au deprins cunoștințe în limba engleză.

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” organizează „Fun in Summer” https://bit.ly/2K0RGQl

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0