27.8 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Gabi Iancu, după meciul cu FCU Craiova: „Dacă eram buni, eram la FCSB”!

FCU Craiova a pierdut și cu Hermannstadt, dar Gabi Iancu a spus lucrurilor pe nume!

Gabi Iancu a venit cu reproșuri, după partida câștigată de Hermannstadt cu FCU Craiova. Oltenii au fost învinși pe final de meci la Sibiu. Gazdele s-au impus cu 1-0, la finalul unui meci în care ocaziile de poartă au fost destul de rare.

Gabi Iancu, concluzii după meciul cu FCU Craiova

Între fotbaliștii care au avut lucruri de menționat după meciul de la Sibiu s-a regăsit și Gabi Iancu. Supărat, deși au învins, jucătorul a explicat cum s-a desfășurat partida. După meci, Iancu i-a ”apostrofat” pe fanii sibieni, cărora le-a reproșat că nu au încurajat echipa.

Hermannstadt a învins-o la limită pe FCU Craiova, 1-0, după un gol marcat de Ruben Fonseca (23 de ani) în minutul 89.

La FCSB, nu la FCU

,,Astăzi a fost legea compensației, cum zice Mister. Am pierdut și noi multe meciuri pe final. Sunt 3 puncte senzaționale. Mai sunt 3 meciuri din sezonul regulat. Mergem la Dinamo să câștigăm.

Până să dăm gol nu prea s-a auzit ‘Sibiu’ din tribune. Mai sare mingea, terenul a fost foarte rău. Dacă eram așa buni să câștigam toate meciurile, probabil eram la FCSB și ne băteam la titlu.

Ar trebui ca cei care vin la stadion să ne încurajeze mai mult. La fel și acasă, cu mesajele de pe Instagram sau din alte părți”, a declarat Gabi Iancu, potrivit digisport.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles