Cine sunt polițiștii care au privit pasivi fata plină de sânge!

Modul de (in)acțiune al celor doi polițiști a fost catalogat drept „procedura nesimțirii”.S-a demarat deja o anchetă internă.

Dumitru Coarnă, șeful Sindicatului Național al Polițiștilor, a comentat incidentul de la Galați. El a dezvăluit că agenții abia ce ieșiseră de pe băncile școlii: A fost procedura nesimtirii, nu este de acceptat asa ceva. Erau obligati sa verifice, era patrula mixta, baiatul a terminat scoala in 2016, fata in 2017, ea incadrata din sursa externa, deci fara studii, facuta subofiter si ulterior se face un modul de pregatire de 4 luni. Amandoi tineri.Puteai sa anunti salvarea. Aveau doua variante, o duceau ei la spital sau chemau salvarea. Cand vad un om plin de sange ma intereseaza sa ii salvez viata. Nu trebuie sa faci 1000 de scoli pentru asta. Putem sa punem pe baza lipsei de educatie”.

Mihai Fifor, proaspătul ministru de interne, a spus: În ceea ce privește cazul de la Galați, am dispus măsuri ferme de verificare imediată a ceea ce s-a întâmplat, urmând că cei care se fac responsabili să fie trași la răspundere, conform legii. Nu vom accepta ca astfel de situații să se repete vreodată, atitudinea polițiștilor implicați fiind inadmisibilă”.

O anchetă internă a fost demarată la Inspectoratul de Poliție Galați, după ce doi polițiști au fost filmați în timp ce refuză să intervină pentru a ajuta o fată plină de sânge.

Potrivit ultimelor informații, fata nu a fost violată, ci a fost la prietenul ei, în vârstă de 15 ani, cu care a consimțit să facă sex.

În 3 minute poți să citești și: VIDEO. Fetiță plină de sânge, polițiști baricadați în mașină!

Alo, 112? Faceți-mi legătura la 911!

Surse din anchetă: Gheorghe Dinca ar avea 20 de victime!

112! Vreau să trăiesc! Încă un eșec STS!

Ecaterina Andronescu, demisă de prim-ministrul Viorica Dăncilă

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0