-5.3 C
Craiova
marți, ianuarie 25, 2022

Gara Brasov: Un polițist a lovit cu bastonul doi oameni ai străzii!

„Doi oameni au servit masa apoi s-au pus să se odihnească. Sunt extrem de revoltat de comportamentul Poliţiei”

Nici în armată soldații n-au parte de asemenea trezire cum au avut doi oameni ai străzii. Un poliţist aflat în timpul serviciului i-a lovit cu bastonul. Aceștia se adăposteau de frig pe o bancă în Gara Braşov. Agentul a vrut să îi alunge astfel din sala de aşteptare, dar pentru modul în care a ales să o facă, acum este cercetat atât disciplinar cât şi penal.

Un martor a surprins cu telefonul momentul în care poliţistul voia să alunge un om al străzii de pe o bancă pe care stătea întins şi dormea. În imagini se vede cum agentul trage de el după care scoate bastonul şi îl loveşte. Poliţistul continuă în aceeaşi manieră, merge la următoarea bancă unde îl loveşte, tot cu bastonul, şi pe celălalt sărman care stătea acolo. „Eram împreună cu un coleg, aşteptam trenul. Doi oameni au servit masa apoi s-au pus să se odihnească. Sunt extrem de revoltat de comportamentul Poliţiei”, a declarat pentru Pro TV braşoveanul care a făcut publice filmările. Acesta a mai povestit că agentul i-a lovit şi cu picioarele pe oameni, scriu cei de la Ştirile Protv, notează bzb.ro.

Pe de altă parte, angajaţii care fac curăţenie în gară spun că de multe ori cei fără adăpost devin violenţi. „Ne-am săturat şi noi.. sunt oameni de-ai străzii lumea le aduce pachete şi ei aruncă toată mâncarea, o luăm de sub bănci. Fumează în gară, îi înjură pe poliţai, cam asta se întâmplă. Poliţia le zice «ieşi afară» şi ei spun «da` cine eşti tu, să mă dai afară», deci şi comentează, apoi se întorc înapoi”, a precizat, sursa citată, sub protecţia anonimatului.

Filmarea a ajuns însă în atenţia şefilor poliţistului care fac cercetări în acest caz. „La nivelul secţiei regionale de poliţie transporturi Braşov au fost demarate verificări în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor în care a avut loc evenimentul, fiind declanşată cercetarea disciplinară a poliţistului”, a declarat agent principal de poliţie Nadia Olaru, purtător de cuvânt IPJ Braşov. În plus, pe numele poliţistului a fost deschis şi un dosar penal pentru purtare abuzivă instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.

Trei tineri au recurs la un gest extrem pentru bani! Au profanat un mormânt

Craiova nu este nici anul acesta Capitala Tineretului din România!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles