fbpx

Gardian al Penitenciarului Craiova, infectat cu COVId-19!

Deținuții Penitenciarului Craiova, în panică! Mai mulți agenți au fost scoși din serviciu!

Un gardian de la Penitenciarului Craiova a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. Este inevitabil ca informația să nu ajungă și în rândul persoanelor private de libertate, ce și-ar putea face griji pentru sănătatea lor. Se pare că polițistul de penitenciare lucrează în sectorul administrativ și nu ar fi intrat în contact direct cu deţinuţii, dar colegii ce s-au întâlnit cu acesta au fost trimiși acasă, în autoizolare. Astfel, oamenii ce-și ispășesc pedepsele nu au motive de îngrijorare, cel puțin potrivit spuselor Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

Vă informăm că, joi, 04.06.2020, un angajat al Penitenciarului Craiova a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. Polițistul de penitenciare își exercita atribuțiile de serviciu în sectorul administrativ și nu a interacționat cu persoane private de libertate. La nivelul unității, contacții identificați în rândul personalului au fost scoși din serviciu și vor rămâne la domiciliu, urmând a fi aplicate recomandările Direcției de Sănătate Publică Dolj”, au transmis reprezentanţii Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

Potrivit informațiilor oficiale, până în acest moment, nu au fost identificați deținuți infectați cu noul virus. După ce polițistul a fost depistat pozitiv, totul a fost dezinfectat, iar activitatea Penitenciarului Craiova își va continua activitatea într-un mod normal.

Spațiile de lucru sunt dezinfectate și se asigură continuitatea activităților. Precizăm că, până la acest moment, cu excepția cazului sus-menționat, nu se înregistrează nicio altă infectare cu virusul SARS-CoV-2 la Penitenciarul Craiova. De asemenea, la nivel de sistem, nu există situaţii în care, în urma testelor dispuse de Direcţiile de Sănătate Publică competente, să fie identificate persoane private de libertate infectate cu virusul SARS-CoV-2 “, se mai arată în comunicatul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

foto: realitatea.net

În 3 minute poți să vezi și: Medicii craioveni dau impresia că au descoperit leacul pentru Covid 19!

L-ați văzut pe Măcărău? Oltean plecat la muncă în Germania, dispărut!

Reguli noi pentru pescari: obligatoriu cu masca pe baltă!

Odiseea angajatei Ford depistată cu Covid 19!

Exclusiv: Muncitoare de la uzina Ford, suspecta de coronavirus!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0