21.7 C
Craiova
vineri, aprilie 12, 2024

Gardos: „Am avut nevoie de o perioadă de acomodare”

Florin Gardos a debutat la Universitatea Craiova! Noul fundaș din echipa lui Mangia a vorbit la finalul partidei despre rezultat și despre meciul următor, cu FCSB!

Universitatea Craiova l-a transferat în această iarnă pe Florin Gardos, dar acesta nu a apucat să debuteze până la meciul cu CFR Cluj. La finalul meciului, fundașul a vorbit printre altele, despre antrenorul său și despre șansele pe care Știința le are să câștige eventul.

„Se putea și mai bine, ca rezultat. Mă bucur că am debutat. Nu m-a surprins că am fost pe foaia de joc. Am avut nevoie de o perioadă de acomodare. Nu este ușor să fii in situația mea. Eu încerc sa înțeleg pe toată lumea. Mangia este un antrenor care lucrează foarte bine tactic. Este foarte coleric și își dorește să câștige”, a declarat Gardoș, după partida cu CFR Cluj.

Gardos vrea victoria cu FCSB!

„Era important să luam trei puncte astăzi, dar încă mai e timp. Suntem singura echipă care are șansa de a lua două trofee în acest an. Cu Steaua o să fie un meci greu. Îmi doresc să joc, dar important este să câștigăm și să rămânem aproape de CFR și Steaua. Mă bucur că selecționerul mă considera o variantă pentru națională. Am venit în țară pentru că vreau să joc”, a completat fundașul.

Meciul dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj s-a terminat la egalitate, iar FCSB este cea mai avantajată echipă, după acest rezultat. După ce Craiova a ratat ocazia de a se apropia de liderul Ligii 1, bucureștenii antrenați de Nicolae Dică au posibilitate de a trece pe primul loc, în cazul unei victorii contra celor de la Iași.

Sursă foto: ucv1948

Citește și: Universitatea Craiova ratează ocazia de a se apropia de primul loc! 

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles