Capăt de drum pentru Gardos! „Am discutat cu domnul Rotaru: nu se opune!”

Este aproape cert că Florin Gardos nu va mai continua la Craiova. Devis Mangia a vorbit despre situația lui la plecarea spre Turcia.

Așa cum era de așteptat, Florin Gardos a ratat charter-ul de Antalya. De pe Aeroportul Internațional Craiova, Devis Mangia nu a ratat însă să prezinte situația fundașului: Când un jucător îşi doreşte să joace mai mult şi nu o poate face la o echipă este liber să încerce în altă parte, este bine să găsească soluţii mai bune pentru el. Eu am avut alte opţiuni pe acel post”.

Poli Iași insistă pentru Gardos!

Poli Iași e cea mai insistentă echipă în bătălia pentru semnătura lui Gardos. Leonid Antohi, oficial al moldovenilor, a declarat pentru Prosport: ”Eu am discutat personal cu patronul celor de la Craiova, domnul Rotaru, căruia i-am spus că îl vrem pe Florin Gardoş. Dânsul nu se opune, jucătorul ar vrea şi el, sperăm să-l avem pe Florin la echipă. Aşteptăm să vină Flavius Stoican şi să poarte o nouă discuţie cu jucătorul. Sper să-l convingă. Sunt şanse mari să-l luăm sub formă de împrumut. Important este că Gardoş vrea să joace, nu se gândeşte doar la latura financiară. Este un băiat de caracter şi ni l-am dori în echipă”.

În februarie anul trecut, Gardoș era împrumutat de Craiova de la Southampton. În iunie semna un contract pe 2 ani cu gruparea din Bănie. Mutări făcute de olteni cu surle și trâmbițe. Aventura în Cetatea Banilor pare să se încheie la niciun an distanță de la sosirea jucătorului care are 5 trofee în palmares și 14 selecții la naționala României. Adversar de Europa League pentru olteni în Antalya.

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *