21.7 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Gardoș: „Am venit unde am fost dorit. Din vară iau în calcul orice variantă”

Florin Gardoș a fost prezentat oficial în cadrul unei conferințe de presă. Care este principala temere a jucătorului și ce promisiune le-a făcut fanilor alb-albaștri.

 

Prima declarație a lui Gardos din noua poziție, de jucător împrumutat la Craiova, a fost următoarea: „Am ales să vin aici pentru că aici am fost dorit. De toată lumea, conducere, antrenor. Impresie a fost foarte bună de la primul contact: de vineri, când am început să negociem, totul a fost transparent, oamenii foarte deschiși. Când am plecat eu din România, lucrurile nu erau atât de bine puse la punct ca acum, sau cel puțin cum sunt la Craiova acum. Salariul mi-l plătește și Southampton și Craiova”.

 

Jucătorul lui Southampton a povestit cine a fost în umbra mutării:  Gabi Balint a avut un cuvânt de spus. Avem un colaborator comun în persoana lui Mihai Neguț, care mi-a propus să joc la Craiova. În privința altor destinații vă pot spune că nu am discutat cu nimeni de la Steaua nici în vară, nici acum. Singurul om cu care am vorbit a fost Gică Hagi, am luat în calcul și varianta Viitorul”.

 

Primul contact cu fanii alb-albaștri: „Reacția suporterilor Craiovei pe rețelele de socializare a fost foarte bună, nici nu am avut timp să mă gândesc pentru că totul a decurs foarte repede. Nu am învățat imnul Universității, dar știu câteva versuri. Gică Popescu a fost pentru mine un exemplu. Eu pot să-i fac o promisiune lui și suporterilor: voi face tot ce îmi stă în putință să-mi ajut echipa”.

 

Singura temere a lui Gardoș: „Îmi pun întrebări legate de partea fizică, nejucând în Anglia la prima echipă. De un an jumătate nu am avut nicio problemă medicală, m-am antrenat normal cu o echipă de primă ligă engleză. Eu ultimul meci l-am jucat in ianuarie, pentru echipa a doua a lui Southampton, iar în rest m-am antrenat. Nu-mi dau seama cum sunt fizic. Vreau să revin la forma dinainte de accidentare și să-mi ajut echipa cât mai mult”.

 

Florin Gardoș a evitat să spună dacă va continua la Universitatea după expirarea împrumutului: Din vară iau în calcul orice variantă. Nu există nicio clauză în contractul cu Southampton, pentru că înțelegerea cu englezii îmi expiră în vară. Nu am clauză cu Craiova, am o înțelegere cu domnul Rotaru: dacă totul merge bine iau în considerare și varianta de a rămâne aici”.

 

Întrebat cu cine va ține în duelul european de pe Olimpico, Gardoș a fost ferm: Da, normal că voi ține cu FCSB. E o echipă românească”

Pe cine scoate Mangia din primul 11 pentru a-i face loc lui Gardos! 

Sursa foto: ucv1948.ro

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles