21.7 C
Craiova
vineri, aprilie 12, 2024

Bomba iernii în Liga 1! Florin Gardoș vine în Bănie!

Universitatea Craiova a făcut un transfer cu nume! Oltenii s-au înțeles cu fundașul român Florin Gardos!

Craiova surprinde în ultima clipă și după ce l-a adus pe mijlocașul portughez, Andre Santos, oltenii s-au înțeles cu Florin Gardos. Universitatea Craiova a avut probleme în compartimentul defensiv, iar transferul unui fundaș central era aproape inevitabil. Mutarea se face sub formă de împrumut până la vară, cu drept de cumpărare.

După ce a avut probleme cu accidentările, fotbalistul de 29 de ani este acum pregătit din punctele de vedere. Craiovenii se pot baza pe fostul jucător de la FCSB pentru a ajuta echipa în play-off.

Craiova transferă pentru titlu!

Florin Gardos revine în prima ligă din România după trei ani şi jumătate de la momentul plecării în Anglia. Medicii au spus că stă excelent din punct de vedere fizic, aşa că oltenii nu au stat prea mult pe gânduri la perfectarea transferului.

Ajuns la Southampton în 2014, pentru 6,8 milioane de euro, Gardoş doar ce se acomodase cu fotbalul englez, atunci când a suferit o accidentare gravă la genunchi, în 2015, într-un amical cu Feyenoord. A stat 9 luni pe tuşă. La sfârșitul sezonului, a mai apucat să intre în două partide pentru echipa U23 a „Sfinţilor”.

 

VIDEO! Ce face cu mingea Andre Santos, jucătorul dorit de Craiova!

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles