Gardos: „Am fost primit și adorat de suporteri din prima clipă”

Florin Gardos a semnat pe încă doi ani cu Universitatea Craiova, iar suporterii au avut și ei contribuția lor! Iată mesajul fundașului, imediat după ce a dat cu pixul!

Universitatea Craiova s-a făcut de fundaș central. Florin Gardos a semnat pe doi ani pentru alb-albaștrii, iar în momentul de față oltenii au făcut încă o afacere bine gândită. Ținând cont că fundașul a venit liber de contract, după ce înțelegerea cu „Sfinții” a expirat, oficialii alb-albaștrilor s-au ales cu un fotbalist de mare valoare, care-l poate ajuta pe Mangia să ducă echipa în grupele Europa League.

Gardoș are experiență europeană, iar Craiova are nevoie de jucători cu asemenea experiență. După ce au câștigat un trofeu, după 25 de ani de așteptare, oltenii pot să readucă echipa acolo unde îi este locul și în Europa. Universitatea Craiova este la 4 meciuri de accederea în grupele Europa League.

Iată mesajul lui Florin Gardos, imediat după ce a semnat contractul cu formația din Bănie!

„Pentru că mi-a întins o mână într-un moment în care alții mi-au întors spatele și pentru că am fost primit și adorat de suporteri din prima clipă, am decis să semnez un nou contract cu Universitatea, pe încă doi ani. Vă mulțumesc din suflet tuturor!”

Citește și: „Crescuți în Sudul țării, cei mai buni dintre români” 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *