fbpx

Bătălia pentru stadion s-a mutat pe gardurile lui Cârțu!

Primăria Craiova, băgată la mijloc în duelul galeriilor celor două cluburi din Craiova: Cârțu, victimă colaterală!

Craiova lui Rotaru are întâietate pe „Ion Oblemenco”, în timp ce echipa lui Mititelu trebuie să aștepte promovarea în Liga 1, pentru a juca în mod constant pe noua arenă din Bănie. Acest subiect a încins spiritele printre suporterii Universității, în ultimii ani. Acum, Sorin Cârțu pare să fie o victimă colaterală într-un duel pe care Primăria Craiova l-ar avea, indirect, cu fanii.

„Fiecare își manifestă sentimentele cum vrea. Ar trebui să-și respecte valorile, este ceva de neînțeles pentru mine, nu pot să accept asemenea manifestări pentru ca sunt niște presiuni care se fac probabil pentru întâietate la stadion. Ceea ce s-a întâmplat acum cu scrisul a coroborat și cu o campanie făcută și de președintele de la cealaltă echipă, Marcel Pușcaș, prin ziare, cu ce trebuie să facă Primăria. Mie la 65 de ani, de când sunt în orașul ăsta, nu poate să vină nimeni să-mi impună simpatiile. Nu am nicio treabă cu ei și ceea ce contestă. Cofetăriile sunt businessurile copiilor mei, nu poți să vandalizezi afacerea copiilor doar pentru că poartă numele meu”, a spus gloria formației din Bănie la ProSport LIVE.

În tabăra cealaltă, suporterii FCU Craiova spun că fanii clubului patronat de Rotaru ar fi fost autorii mesajelor scrise pe cofetăriile copiilor lui Sorin Cârțu și pe gardul casei acestuia. Detalii AICI

În 3 minute poți să vezi și: „O să-i goniți la Severin, acolo unde ați mai dus o dată echipa spunând că orașul Craiova n-o merită?”

FOTO! Lorena Balaci: „Dă-i bice Adriane, bagă și la tata un graffiti pe mormânt!”

Campionatul celor mai iubite echipe din România!

BMC logoBuy me a coffee

Zahar la plic

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0