fbpx

Gata de mercato: „După meciul cu CFR Cluj vom acoperi posturile deficitare”

Conducerea clubului Universitatea Craiova are în vedere întărirea lotului în mercato din această iarnă.

 

După meciul cu CFR Cluj, comisia tehnică de la Universitatea Craiova va face analiza prestațiilor echipei. Bineînțeles, împreună cu Devis Mangia va acționa pentru un mercato măcar la fel de productiv precum au fost prestațiile echipei în campionat.

 

Într-o intervenție telefonică la Digi Sport Matinal, Marcel Popescu, oficial al clubului craiovean, a anunțat: După meciul cu CFR Cluj posturile dificitare vom încerca să le acoperim. Încercăm să creștem calitatea, e greu, sunt semne de întrebare, dar în același timp încercăm să ne îmbunătățim. Este un obiectiv pe care îl urmărim și sunt sigur că îl realizăm”.

 

În acest mercato nu pleacă nimeni la FCSB

 

Devine politică de club: fără transferuri la rivala FCSB! După ce Becali a declarat că va lua pe ban grei un jucător din Oltenia, Marcel Popescu a dat răspunsul: ”Țara Olteniei e mare, poate Becali vrea să ia de la Târgu Jiu. El nu a zis capitala Olteniei, sunt afirmațiile dânsului, vă rog să nu mă puneți să comentez ce zice el. Dacă avem soluții mai bune să transferăm în exterior, de ce să cedăm jucători în interior? S-au dus vremurile în care se luau fotbaliștii în armată…”.

 

Popescu a pus remiza de la Mediaș pe seama lipsei de experiență: ”Ne stătea mai bine cu mai multe puncte în plus, dar nu am avut experiența necesară. Dar din ce în ce Craiova este un subiect interesant, dar nu prin faptul că provoacă valuri și multă cerneală, ci prin aspectul seriozității cu care se comportă. Fotbalul are probleme economice, de logistică, de stadioane care nu se ridică la standarde. Multe cluburi au intrat în insolvență, altele au ieșit, nu vreau să intrăm într-o insolvență morală”. 

Tu decizi! Voteaza cea mai frumoasa studenta din Craiova! 

Comentam pe facebook


Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0