fbpx

Craiovene, tu plătești de-acum înainte pentru gazonul de pe Oblemenco!

Cea mai mare investiție din Craiova, stadionul de 55 de milioane de euro, nu se întreține fără bani, dar să vedem cu ce bani! Gazonul de pe Oblemenco, plătit de craioveni.

Potrivit gds.ro, de starea gazonului de pe Ion Oblemenco și de îngrijirea lui va răspunde de acum înainte RAADPFL Craiova, care a și înaintat consiliului local o listă cu tarifele practicate pentru întreținerea suprafeței de joc pe „Ion Oblemenco”. Proiectul de hotărâre privind aprobarea caietului de sarcini și a tarifelor pentru activitatea de „Întreținere suprafață de joc din cadrul Complexului Sportiv – Stadion de Fotbal“ va fi supus la vot joi, în ședința ordinară a Consiliului Local Craiova.

PSD Alegeri Parlamentare 2020

Chiar dacă e dat în folosință din noiembrie 2017, primarul Genoiu ezită să facă publice cheltuielile lunare de întreținere ale stadionului Ion Oblemenco.

RAADPFL spune în raportul atașat proiectului de hotărâre că la calculul tarifelor de întreținere a gazonului a folosit salariul orar de deviz în valoare de 15,05 lei/oră și bonusuri de 1,33 lei/oră (deoarece toți salariații sunt încadrați cu salariul de 1.900 lei/lună), dar sporurile, cheltuielile cu bonurile de masă și cu tichetele cadou acordate celor 530 de angajați direct productivi. În stabilirea tarifelor, Regia susține că a mai ținut cont și de procentul de 2,25% reprezentând contribuția asiguratorie pentru muncă suportată de angajator, de procentul 2,48% reprezentând sume transmise către fondul alocat persoanelor cu handicap, de cota de cheltuieli indirecte de 24,80% și de cota de profit de 5%. „Tarifele prezentate nu includ materialele necesare executării lucrărilor, acestea urmând să fie adăugate în situațiile de lucrări și justificate pe bază de facturi“, se mai arată în raport.

Citește și: Craiova nu cumpără, dar promovează! Cine îl înlocuiește pe Băluță! 


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0