fbpx

Gelozia, bat-o vina! Ceartă la cuțițe pentru o femeie

Crimă în Piața Gării din Slatina. Un bărbat  din Urzica, Olt, a fost plasat în arest preventiv după ce, în noaptea de vineri spre sâmbătă, a ucis un om!

În noaptea de vineri spre sâmbătă un bărbat a înjunghiat alți doi din cauza unei femei. „Pe fondul consumului de alcool si al unor discutii contradictorii cu victima S. D. I. pe tema avansurilor facute martorei M.V.G.(concubina victimei P.I.), a luat un cutit si i-a aplicat o lovitura victimei S. D. I., moment in care intervine victima P. I., astfel că suspectul se indreapta spre acesta si îi aplica cu acelasi cutit un numar de 3 lovituri, toate in zona pieptului (inima). Imediat dupa savarsirea faptei, suspectul Serban Ion fuge de la fata locului, si cu toata că este urmarit de prima victima, respectiv S. D. I, reuşeşte să scape”, conform comunicatului remis de parchet.

A fost căutat mai bine de 15 ore de autorități

Potrivit procurorilor Parchetului Olt, crima a avut loc în jurul orei 23.30, în zona Autogării Slatina (lângă gară), în urma unui conflict  izbucnit între doi bărbați care, sub influența  alcoolului, s-au certat din cauza unei femei. Mai exact, criminalul i-a făcut avansuri concubinei unui alt bărbat. Un amic al acestuia s-a certat cu autorul crimei, care a scos un cuțit și l-a rănit. Iubitul femeii a intervenit și el în scandal și a fost, la rândul său, înjunghiat. Concubinul, în vârstă de 44 de ani, din Slatina, înjunghiat de trei ori în zona inimii, a fost dus la spital, dar, în cele din urmă, a murit.

După ce a fost căutat mai bine de 15 ore de autorități, autorul s-a predat la Biroul Transport Feroviar Craiova. Cel rănit prima oară a scăpat cu o rană superficială. A refuzat internarea în spital.

 

 

Citește și  Și-a transmis live moartea pe Facebook. O fetiță de 9 ani a murit

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0