fbpx
3.9 C
Craiova
luni, ianuarie 25, 2021

Previziunile pentru zodia gemeni în septembrie 2020

Îți găsești pasiunea și devii una cu ea, nu faci nimic pe jumătate!

- Advertisement -
- Advertisement -

DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Septembrie va fi o perioadă bună din punct de vedere romantic. Împreună cu partenerul tău vei descoperi preocupări și distracții noi. Vă veți face prieteni noi și vă veți vedea des cu cei vechi. Dacă ești singură, n-ar strica să fii atentă în jurul tău.

Este posibil ca cineva pe care-l cunoști să devină mai interesant decât ți s-a părut până acum. Iar asta se va întâmpla repede, în prima parte a lunii. Pentru Gemenii familiști poate să devină puțin plictisitor. Dacă membrii familiei își dedică o parte din timp prietenilor, se vor întoarce apoi cu plăcere acasă. Schimbul de povești și impresii de la cina în familie va fi amuzant și revigorant.

CARIERĂ

Ai front de lucru, ai energie, trebuie să ai și planificare. Dacă te ambalezi tare de la început, n-o să te țină toată luna. Dozează-ți energia și alternează săptămânile de lucru cu weekebndurile de relaxare. În plus, dacă impui un ritm de muncă nerealist, ceilalți ar putea să nu te vadă cu ochi buni.

Ca să nu te lase la un moment dat entuziasmul, încearcă ceva nou. Sau încearcă să abordezi mai multe proiecte, atâtea câte simți că poți duce. Dar calculează să le poți termina până la sfârșitul lunii. Nu se știe dacă luna viitoare va mai fi la fel de spornică.

Sănătate

Va trebui să dai dovadă de prudență, atunci când vorbim despre călătorii, activități pe care le desfășori prin casă, gospodărie pentru că ești predispus la accidente, lovituri, răniri, arsuri, infecții, pe la mijlocul lunii.

Starea de agitație, de impulsivitate te predispune la tot felul de probleme care te vor afecta, la nivel psihic-emoțional, în preajma datelor de 7, 22 și 27 septembrie. Este posibil să apară stări de amețeală, alternări ale tensiunii arteriale, insomnii, îndeosebi în ultima decadă a acestei luni.

În 3 minute poți să vezi și: FOTO! Tendințele anului 2020: bronz pe piatra de mormant

VIDEO: O bătrânică ce vindea flori a fost umilită de un tânăr!

Un craiovean prins drogat la volan a încercat să-i mituiască pe polițiști!

Lovitură dată de Mititelu: FCU Craiova a transferat o echipă întreagă!

Rotaru, demonstrație de forță: „Orașul e al nostru”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

21,418FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -

Latest Articles

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
0Shares
0