După ce managerul Apostol a pigulit iarba, primarul Genoiu a dat verdictul!

A fost inspecție azi la stadionul „Ion Oblemenco”. Iar oamenii din subordinea Primăriei au stat și mai drepți, și mai pe ciuci.

Vizită de grad zero la stadionul „Ion Oblemenco”. Șeful orașului, în persoană, a fost la arena din Bănie. Omul numărul unu al urbei a vrut să se asigure că e totul țais pentru meciul Universitatea Craiova – FCSB, programat duminică. Genoiu a fost întâmpinat de angajații de la stadion, despre care spunea cu vreo 2 ani în urmă că vor aduce evenimente muzicale de anvergură pe stadionul Craiovei, pentru recuperarea unei părți a investiției. Managerul Bogdan Apostol l-a întâmpinat pe primar, s-a pus pe ciuci și a pigulit iarba.

Acțiunea a avut ca efect postarea lui Mihail Genoiu pe facebook: Gazonul de pe Ion Oblemenco este în stare foarte bună și este gata să găzduiască un derby de anvergura celui de duminică. M-am asigurat că jucătorii vor evolua pe cea mai bună suprafață și sunt sigur că spectacolul va fi asigurat de evoluția băieților”.

Și deja nu mai înțelegem mare lucru: păi dacă e în stare foarte bună la naiba îl mai schimbă Genoiu la mijlocul lui octombrie pe cheltuiala Primăriei, adică a tuturor craiovenilor? Peste 200.000 lei. Cu 2 săptămâni în urmă primarul declarase: „Avem la ora aceasta în obiectiv şi studiem schimbarea gazonului de la stadion. Deci, am ajuns la concluzia, şi cu cei de la CNI, că nu se mai poate continua cu acest gazon şi va trebui să găsim o soluţie cu clubul de a face o pauză pentru a schimba suprafaţa de joc. Poate în perioada când se întrerupe campionatul. Primim deja informaţii de la administratorii marilor stadioane din lume despre ce gazon ar trebui să fie la arena din Craiova, a afirmat Mihail Genoiu”.

În 3 minute poți să vezi și: EXCLUSIV! Reșița îi poate stinge visul lui Mititelu la un meci pe noul „Oblemenco”

 Victor Pițurcă are probleme înainte de meciul cu FCSB!

FCU Craiova dă piept cu o adversară pe măsură în Cupa României!

Cârțu: „FC Universitatea poate să joace pe Oblemenco”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *