fbpx

Exclusiv! Reacția primarului Genoiu după ce Pițurcă a amenințat că mută echipa!

Mihail Genoiu a fost întreaga zi la București, la sediul CNI, pentru a rezolva problema gazonului de pe Oblemenco. Care au fost concluziile.

Primarul Mihail Genoiu a spus: „Am fost toată ziua la CNI pentru a discuta condițiile de schimbare a gazonului, întrucât nu e cea mai simplă operațiune. Trebuie stabilite atât problemele tehnice, cât și cele juridice. Din punct de vedere tehnic trebuie să stabilim exact ce tip de gazon trebuie pus. Simpla înlocuire a actualei suprafețe cu un alt strat de iarbă poate să ne aducă în situația de acum în cel mai scurt timp. Avem în spate experiența Arenei Naționale, unde s-a schimbat gazonul fără să se umble la stratul suport, iar rezultatele nu au fost cele mai fericite. De aceea, pentru a nu repeta greșelile de acolo, trebuie să luăm în calcul și schimbarea stratului de pământ de sub gazon, cel de suport între drenaj și gazon. Problema juridică are în vedere următorul aspect: dacă noi, Primăria Craiova, putem interveni să schimbă gazonul peste contractul de garanție pe care-l are CNI-ul cu constructorul. Un alt aspect este și gazonul hibrid, cerut de domnul Pițurcă, implică modificări la stratul de sub gazon, ceea ce înseamnă schimbări la nivelul proiectului, ce trebuie avizate”.

Când și cine va lua hotărârea finală? „Am stabilit ca la începutul săptămânii viitoare să fie o întâlnire în trei, aici la Craiova. Între noi, Primăria Craiova, reprezentanții CNI și domnul Pițurcă pentru a lua cea mai bună decizie. Reprezentanții CNI vin la Craiova pentru a stabili în ce condiții pot interveni, sau ne vor da nouă posibilitatea să schimbăm gazonul. Ce vă pot spune cu siguranță e că după jumătatea lunii octombrie gazonul va fi schimbat. În această privință, interesul nostru ca și reprezentanți ai comunității locale este să oferim craiovenilor cele mai bune condiții pentru spectacolul fotbalistic”.

Așadar, cu siguranță gazonul va fi schimbat la mijlocul lui octombrie, astfel încât nu vor fi motive să fie mutată echipa din oraș. O decizie cu privire la executanți și tipul de gazon ce va fi folosit este de așteptat să se ia în primele zile ale săptămânii următoare.

În 3 minute poți să vezi și: Sar scântei în Bănie! „Am vorbit și cu domnul Rotaru!”

 Interzis la transferuri! Pițurcă folosește ce are!

Victor Pițurcă a început curățenia la Craiova!

Piți și curățenia de iarnă: cine pleacă!

Pigliacelli, între impresar și pretențiile lui Mihai Rotaru!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0