fbpx

Genoiu tranșază bătălia pentru Oblemenco! Motivul care-l scoate din joc pe Mititelu!

Primarul Craiovei se implică în războiul pentru stadion. Explicația oferită de Genoiu: „În aceste condiții, echipa din Liga 1 are prioritate”.

Mihail Genoiu îi taie avântul lui Adrian Mititelu de a-și vedea echipa pe Oblemenco. Edilul din Bănie a lăsat să se înțeleagă că șansele ca FCU Craiova să presteze pe arena ultramodernă sunt spre zero, motivând că noul gazon nu ar suporta mai mult de 22 de perechi de crampoane la interval mai mic de două săptămâni.

PSD Alegeri Parlamentare 2020

În tabloul proiectat de Mihail Genoiu, iarba de pe Oblemenco e factorul decisiv care-l împiedică pe Mititelu să împartă stadionul cu Rotaru. Edilul spune că dată fiind arhitectura arenei, orice gazon s-ar pune acesta ar ceda dacă ar fi solicitat prea intens – adică nu ar fi necălcat timp de două săptămâni. „Cartea tehnică a acestui gazon nu permite să se joace două meciuri în aceeași săptămână. În aceste tipuri de stadioane acoperite, așa cum este „Ion Oblemenco”, gazonul nu se simte foarte bine, indiferent de calitatea lui, aici e vorba de climat. E foarte solicitat la fiecare meci. Trebuie să existe o perioadă de două săptămâni de repaus. Acest lucru nu înseamnă că sunt împotriva ca și cealaltă echipă din Craiova să joace pe acest gazon. Noi, Primăria, Consiliul Local, suntem iubitori de sport, de fotbal, indiferent de culoare, nu există subiectivism”, a spus Genoiu.

Apoi primarul lasă o portiță, aproape insesizabilă, pentru Mititelu: „Problema este ca lucrurile să fie de așa natură încât să nu afecteze suprafața, iar meciurile echipei din prima ligă să nu aibă de suferit, întrucât echipa din prima ligă are prioritate, așa cum este stabilit prin regulament. Există o posiblitate ca cele două echipe să joace pe același stadion, însă trebuie să se respecte regulamentele și depinde de importanța jocurilor celeilalte echipe. Se va lua în calcul solicitarea echipei din liga a 2-a dacă va fi cazul, așa cum s-a întâmplat și la meciul din Cupa României. De ce să nu ne dorim un meci între cele două echipe la nivelul Ligii 1? Îmi doresc ca orașul Craiova să aibă forța financiară să susțină două echipe de fotbal, este foarte importantă seriozitatea”.

În 3 minute poți să vezi și: Selly putea fi următorul fotbalist vândut pe bani mulți de Craiova!

U Craiova, gata să transfere un mijlocaș de națională!

Afacerea anului între Rotaru și Becali: Fortes, la schimb cu Gnohere!

Mihai Rotaru își lasă clubul pe mâna suporterilor!

FCU Craiova a câștigat Campionatul celor mai iubite echipe din România!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.
Summary
Genoiu tranșează bătălia pentru Oblemenco! Motivul care-l scoate din joc pe Mititelu!
Article Name
Genoiu tranșează bătălia pentru Oblemenco! Motivul care-l scoate din joc pe Mititelu!
Description
Primarul Craiovei se implică în războiul pentru stadion. Explicația oferită de Genoiu: „În aceste condiții, echipa din Liga 1 are prioritate”.
Author
Publisher Name
3minute.net
Publisher Logo

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0